Παράταση εκμίσθωσης του δημοτικού περιπτέρου «Σαλέ» | "Είναι σωστοί επαγγελματίες" - "Να βρεθεί μία λύση για τις καμινάδες και τις μυρωδιές"
Την παράταση εκμίσθωσης του δημοτικού περιπτέρου «Σαλέ» Πλατείας Άρεως αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης.
Η δημοτική σύμβουλος Μαρία Φράγκου ζήτησε "να γίνει κάτι για καμινάδες και μυρωδιές".
"Είναι υποχρεωμένοι οι ιδιοκτήτες να το κοιτάξουν το θέμα αυτό, θα τους εφιστήσουμε την προσοχή" είπε ο Δήμαρχος Κώστας Τζιούμης, για να συμπληρώσει ... "Είναι από τις εταιρείες που πληρώνουν κανονικά, έχουν δικαίωμα με βάση τη σύμβαση να πάρουν παράταση για άλλα 9 χρόνια. Το ζήτησαν και η εισήγηση της υπηρεσίας και η δική μου είναι θετική. Είναι καλοί επαγγελματίες".
Η Γεωργία Παναγοπούλου είπε ότι είναι ένα κόσμημα και έκανε μια παρατήρηση για το παρκάρισμα στο πίσω μέρος. "Χρειάζεται ένα όχημα για delivery αλλά όχι 3-4 αυτοκίνητα".
Τοποθετήθηκαν κάγκελα σημείωσε ο δήμαρχος.
Tags:
Σαλέ Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Πυρκαγιά στα Προσήλια Κυνουρίας - Ελεγχόμενη η κατάσταση
- Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου στα Τρόπαια Γορτυνίας (εικόνες - βίντεο)
- Εορτή των Έξι Αγίων της Δημητσάνας και Μνημόσυνο των Ευεργετών (εικόνες)
- Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στην Ε.Ο Κορίνθου – Τριπόλεως, στα διόδια Σπαθοβουνίου (vd)
- Κηδεία Κωνσταντίνου Αγ. Μυτζήθρα






