Τζιούμης: "Δεν πρόκειται να διαλυθεί η εργολαβία για το Πνευματικό Κέντρο"

Για το θέμα της εξέλιξης των έργων στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, ο Δήμαρχος Τρίπολης είπε στη δημοτική ραδιοφωνία ότι υλοποιείται ένα πολύ σημαντικό έργο συνολικού προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ, όπου ουσιαστικά αναβαθμίζει τις υπάρχουσες υποδομές σ’ ένα σύγχρονο συνεδριακό κέντρο.
Ο κ. Τζιούμης πρόσθεσε ότι θα φανεί στην πορεία αν θα χρειαστεί να δοθεί παράταση και απέκλεισε το ενδεχόμενο διάλυσης της εργολαβίας σε ότι αφορά το έργο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου, απαντώντας ουσιαστικά στο σχετικό ζήτημα που είπε ο κ Σμυρνιώτης.
Σχολίασε ότι η μελέτη για το έργου έχει ψηφιστεί και από την παράταξη Σμυρνιώτη, αναφερόμενος στα ερωτήματα περί καταλληλόλητας ή μη των αεραγωγών και ζητημάτων με την τήρηση όσων προβλέπονται από τη μελέτη.
Σχετικά Άρθρα
- Την Κυριακή ο Εσπερινός στην «Κόκκινη Ἐκκλησιά» στου Λουκά
- Σίταινα | Εγκαινιάστηκε το Θεματικό Πάρκο και Μουσείο Νερόμυλου! (εικόνες - βίντεο)
- Φαράντος: "Όχι σε ενδεχόμενη καύση απορριμμάτων με ανεξέλεγκτες περιβαλλοντικές συνέπειες"
- Οι Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις στο χωριό Παλαμάρι Αρκαδίας
- Οι "Χαΐνηδες" ξεσήκωσαν τα Βέρβενα! (vd)