Προχωρούν τα έργα στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης | "Έχουμε φτάσει στο 70% - Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου"

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι εργασίες του έργου "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ". Η ολοκλήρωση τους τοποθετείται χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τον εργοδηγό του έργου κ. Δημήτρη Χούσο ο οποίος μίλησε στο "Καλημέρα Αρκαδία".
Όπως ανέφερε ο ίδιος, οι εργασίες έχουν ξεπεράσει το 70%, ωστόσο οι εναπομείνασες παρεμβάσεις, αν και μικρότερες σε όγκο, περιλαμβάνουν λεπτομέρειες που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και χρόνο για την εκτέλεση τους. Ο ρυθμός των εργασιών εξαρτάται από τη ροή των χρηματοδοτικών προγραμμάτων.
Οι βασικές παρεμβάσεις που υλοποιούνται, περιλαμβάνουν την κατασκευή πρόσθετου κτηρίου για τη χρήση του από ΑμεΑ ως χώρο wc, την αναδιαμόρφωση εσωτερικών χώρων, με κατεδαφίσεις χωρισμάτων σε ήδη υπάρχουσες αίθουσες, με στόχο τη δημιουργία αιθουσών συνεδριακού κέντρου, την αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης, με την αντικατάσταση του από σύγχρονες αντλίες θερμότητας και την αντικατάσταση των ανισόπεδων δαπέδων στους άνω ορόφους. Στα νέα δάπεδα θα τοποθετηθεί μάρμαρο, προκειμένου να επιτευχθεί αισθητική ομοιομορφία με το υπόλοιπο κτήριο.
Τέλος, ο χώρος του αμφιθεάτρου θα διατηρηθεί ως έχει χωρίς να υποστεί ουσιαστικές αλλαγές, παρά μόνο ενδεχόμενη αναβάθμιση στο σύστημα θέρμανσης.
Σχετικά Άρθρα
- Καλοκαίρι 2025 | Οι μεγάλες μουσικές συναυλίες στην Αρκαδία!
- Ικαριώτικο Γλέντι στο Παράλιο Άστρος με τον Νίκο Φάκαρο και τους Musicaroi
- Συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη τον Αύγουστο Λεωνίδιο!
- Πρωτοβουλία Αγάπης από τη ΔΕΕΠ Αρκαδίας | "Χάρισε Καλοκαίρι σε Ένα Παιδί"
- ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας: "Προκλητικός αποκλεισμός των Αρκάδων αγροτών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη"
1 σχόλιο
-
έργα υπάρχουν