Menu
RSS
Σάββατο, 10/05/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Η ΔΗΜΑΡ δεν θα συμβάλλει στη συνέχιση των πολιτικών που εξαθλιώνουν το λαό» δήλωσε ο Φ. Κουβέλης

«Η ΔΗΜΑΡ δεν θα συμβάλλει στη συνέχιση των πολιτικών που εξαθλιώνουν το λαό» δήλωσε ο Φ. Κουβέλης

Η Δημοκρατική Αριστερά θα τιμήσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών και θα την κάνει δύναμη για την Ελλάδα και την κοινωνία, δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης εκφράζοντας ικανοποίηση για την εκλογική επίδοση της ΔΗΜΑΡ.

Ο κ. Κουβέλης είπε ότι ο ελληνικός λαός μίλησε και καταδίκασε τις πολιτικές δυνάμεις που οδήγησαν τη χώρα στα σημερινά αδιέξοδα. Καταδίκασε τις πολιτικές του μνημονίου και πρόσθεσε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα αποτυπώνει τις επιλογές του λαού και ανατρέπει το δικομματικό σύστημα, ενώ αποτυπώνει την οργή και την αγανάκτηση των πολιτών.

>Ο κ. Κουβέλης εξέφρασε την ανησυχία του για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στη Bουλή και σημείωσε ότι απαιτείται αλλαγή πολιτικής. Απαιτείται, πρόσθεσε, προοδευτική πολιτική με ανάπτυξη, με κοινωνικές προτεραιότητες, σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος, προστασία των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων, δίκαιη κατανομή των βαρών. 

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δεσμεύθηκε ότι το κόμμα του θα τιμήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και υπογράμμισε ότι δεν θα συμβάλλει «στη συνέχιση των πολιτικών που εξαθλιώνουν το λαό και την κοινωνία, και δεν θα δώσουμε δημοκρατικό, αριστερό άλλοθι σε μια τέτοια πολιτική». 

Η ΔΗΜΑΡ θα κινηθεί με βάση τις προγραμματικές της δεσμεύσεις, είπε ο κ. Κουβέλης, δηλαδή : Απαγκίστρωση από το μνημόνιο και σταθερός ευρωπαϊκός προσανατολισμός.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...