Κώστας Τζιούμης: «Προχωράμε έργα για την αντιπλημμυρική προστασία της πόλης μας και την αναβάθμιση του Βιολογικού Καθαρισμού»
Το υπό εξέλιξη αντιπλημμυρικό έργο, το οποίο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», επισκέφθηκαν ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Βασίλης Σπανάκης και ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.
Ο λόγος για το αντιπλημμυρικό έργο που υλοποιείται από τη ΔΕΥΑΤ με στόχο να προσφέρει αντιπλημμυρική προστασία, σε περιοχές της πόλης (από την περιοχή Φιλικών ως το γήπεδο του Αστέρα) και παράλληλα να βελτιώσει τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού.
Ο Υφυπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το έργο αντιπλημμυρικής θωράκισης, δίνοντας συγχαρητήρια στη δημοτική αρχή που αξιοποιεί χρηματοδοτήσεις για τόσο σημαντικά έργα.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης είπε: «Το έργο αυτό είναι κομβικής σημασίας για την αντιπλημμυρική προστασία της πόλης μας και την αναβάθμιση του Βιολογικού Καθαρισμού. Υλοποιείται με ευθύνη της ΔΕΥΑΤ και με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης". Βρισκόμαστε εντός χρονοδιαγράμματος και εργαζόμαστε μεθοδικά ώστε να διασφαλίσουμε την προστασία των πολιτών και των υποδομών της Τρίπολης. Ευχαριστώ τον Υφυπουργό Εσωτερικών για το ενδιαφέρον και τη στήριξή του».
Σχετικά Άρθρα
- Αστέρας Τρίπολης | Χωρίς Μακέντα με την Κηφισιά
- Και η ΔΑΠ δήλωσε νικήτρια στις φοιτητικές εκλογές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου!
- Φοιτητικές εκλογές | Η Πανσπουδαστική (ΚΚΕ) ανακοίνωσε ότι κέρδισε με 50.6% στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου!
- Νέα σημαντική διάκριση για τον Νίκο Φλώρο στην Πορτογαλία!
- Βλάσης σε Παγγορτυνιακή: "Εκτιμώ ότι αναμένεται σύντομα η πρώτη χρηματοδότηση για τους δρόμους της Γορτυνίας"






