Μαμά έγινε η δημοσιογράφος Τόνια Μεγρέμη – Οι ευχές της δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης!
Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91.5 fm είναι στην ευχάριστή θέση να ανακοινώσει ένα ξεχωριστό και χαρμόσυνο γεγονός.
Η συνάδελφός μας, δημοσιογράφος Τόνια Μεγρέμη, και ο σύζυγός της Τόλης Πετρόπουλος, κράτησαν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.
Όλοι εμείς στον σταθμό εκφράζουμε τις πιο θερμές μας ευχές στους ευτυχισμένους γονείς για υγεία, αγάπη και ευτυχία στο νέο μέλος της οικογένειάς τους.
Η χαρά είναι μεγάλη και τα χαμόγελα περίσσεψαν από την πρώτη στιγμή που έφτασε το χαρμόσυνο νέο, καθώς τέτοιες στιγμές υπενθυμίζουν ότι η ζωή είναι γεμάτη όμορφες εκπλήξεις και ανεκτίμητα δώρα.
Καλή ανατροφή και κάθε ευλογία στο νέο ξεκίνημα!
Πηγή: https://www.drt915.gr
Σχετικά Άρθρα
- 205 χρόνια Ελεύθερη Τρίπολη · Σταύρος Τσίχλης: «Συγχαρητήρια στον Δήμο Τρίπολης για τις εκδηλώσεις – Υψηλό επίπεδο και εξαιρετική αρτιότητα»
- Η ιστορική μνήμη της Άλωσης της Τριπολιτσάς ζωντάνεψε στην Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος (εικόνες)
- Έναρξη εγγραφών στην Παιδική Χορωδία του «Ορφέα» Τρίπολης
- Γκερέκου για τη Δημητσάνα: "Ένας τόπος με βαθιές ρίζες, με ιστορία, με ανθρώπους που κρατούν τον τόπο τους ζωντανό"
- Άνοιξαν για το κοινό τα υπόγεια του Δικαστικού Μεγάρου | Εκκρεμεί το αίτημα να είναι επισκέψιμα όλο το χρόνο - Η Τρίπολη να κηρυχθεί ως "πόλη μαρτυρική"
1 σχόλιο
-
Μπράβο...! Από τις ευχάριστες ειδήσεις.!! Τώνια & Τόλη σας εύχομαι απο καρδιάς με Υγεία - Χαρά να το μεγαλώσετε και να το καμαρώνετε...!!!






