Κώστας Τζιούμης: “ Ξεκίνησαν οι εργασίες για το δρόμο προς το Πανεπιστήμιο” (εικόνες)
Μετά από είκοσι χρόνια αναμονής, ένα ουσιαστικό και διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας αλλά και της Πανεπιστημιακής Κοινότητας γίνεται πλέον πραγματικότητα: ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής της οδού Καραϊσκάκη στην Τρίπολη, του δρόμου που οδηγεί στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Την περιοχή επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, προκειμένου να δει από κοντά τις προπαρασκευαστικές εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη και να ενημερωθεί για την πορεία του έργου.
Σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος υπογράμμισε: «Με την έναρξη του συγκεκριμένου έργου αναβαθμίζεται ουσιαστικά η πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και βελτιώνεται σημαντικά η καθημερινότητα των φοιτητών, των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης. Η δημοτική μας αρχή στοχεύει σταθερά στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας για πεζούς, ποδηλάτες και οδηγούς, με την κατασκευή σύγχρονων και ασφαλών υποδομών για όλους τους πολίτες».
Παράλληλα, ο κ. Τζιούμης τόνισε ότι το έργο αυτό εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα παρεμβάσεων που υλοποιεί ο Δήμος, με στόχο την αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και τη δημιουργία ενός πιο λειτουργικού και φιλικού δημόσιου χώρου. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός των επόμενων μηνών, προσφέροντας μια εικόνα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και την προοπτική ανάπτυξης της περιοχής.
Σχετικά Άρθρα
- «Λιβαδάκι; Help!»
- Βλάσης: "Καταπληκτική παράσταση από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Τυροσαπουνακαίικων"!
- Πινακίδες σήμανσης τοποθετήθηκαν στο μονοπάτι στο Parnon Trail (εικόνες)
- Έλεγχος για μεταδημοτεύσεις σε δήμο της Αρκαδίας | Η έκθεση της ΕΑΔ και η διαβίβαση στην Εισαγγελία Εφετών, η ανάρτηση Μέγα και οι καταγγελίες του 2023 για τη Γορτυνία
- Στη Βόρεια Κυνουρία ο Περιφερειάρχης | Οι εξελίξεις για το Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους, την παράκαμψη Άστρους και τα έργα στο γήπεδο Μελιγούς
2 σχόλια
-
Θα βγαίνεις δήμαρχος μέχρι να βαρεθείς Κώστα
-
Ο δήμαρχος των έργων. Ποτέ άλλοτε δεν έγιναν τόσα έργα στο δήμο μας. Συγχαρητήρια






