Αναπληρωτής Καθηγητής Βιοχημείας και Εμβιομηχανικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών ο Τριπολίτης Αντώνης Γαργαλιώνης
Με μια σημαντική ακαδημαϊκή διάκριση συνεχίζεται η πορεία του Τριπολίτη Αντώνη Γαργαλιώνη στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς εκλέχθηκε ομόφωνα στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή Βιοχημείας και Εμβιομηχανικής.
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί φυσική συνέχεια της μακράς παρουσίας του στη Σχολή, την οποία ο κ. Γαργαλιώνης έχει υπηρετήσει από όλες τις προηγούμενες ακαδημαϊκές βαθμίδες, καθώς και από τρία Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία, με σταθερή προσήλωση στην εκπαίδευση, την έρευνα και την κλινική πράξη.
Ο ίδιος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τα μέλη του εκλεκτορικού σώματος για την ομόφωνη στήριξη, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Μονάδα Κυτταρικής και Μοριακής Εμβιομηχανικής του Εργαστηρίου Βιολογικής Χημείας, στην οποία εντάσσεται πλέον. Όπως σημείωσε, η συνεργασία με την υπεύθυνη της Μονάδας, Καθηγήτρια Έφη Μπάσδρα, και τον Διευθυντή του Εργαστηρίου, Καθηγητή Αθανάσιο Παπαβασιλείου, υπήρξε καθοριστική για την επιστημονική του πορεία.
Ευχαριστίες απηύθυνε επίσης προς τον Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής, Καθηγητή Νικόλαο Αρκαδόπουλο, και τον Πρύτανη του ΕΚΠΑ, Καθηγητή Γεράσιμο Σιάσο, για τη συνεχή στήριξή τους στο έργο της ομάδας.
Ο κ. Γαργαλιώνης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την οικογένειά του για τη σταθερή υποστήριξη και υπομονή καθ’ όλη τη διάρκεια της ακαδημαϊκής του διαδρομής.
Με αίσθημα ευθύνης και δέσμευση, όπως ο ίδιος τόνισε, συνεχίζει το έργο του με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του επιστημονικού και εκπαιδευτικού έργου της Σχολής.
www.drt915.grΣχετικά Άρθρα
- Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τρίπολης
- Άστρος | Εκδήλωση αφιερωμένη στην Πρόληψη με την προβολή ταινίας με τίτλο: «Η Ρόκα αλλάζει τον κόσμο»
- Α΄ΕΠΣΑ | Πρώτος σκόρερ με 6 γκολ ο Γεράσιμος Κωνσταντάς του Λεωνιδίου!
- Βαρουφάκης: "Ο Τσίπρας προσχώρησε στο μπλοκ των Τροϊκανών κάνοντας το «όχι» «ναι»"
- Κακοκαιρία | Πότε θα "χτυπήσoυν" οι καταιγίδες την Πελοπόννησο!





