Ζημιές με βρισιές και απρεπείς ζωγραφιές στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Τρίπολης - "Κανένας σεβασμός, καταδικαστέες ενέργειες"
Ο Δήμος Τρίπολης ενημερώνει ότι, ενώ συνεχίζονται οι τελευταίες προετοιμασίες για τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην πλατεία Άρεως, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 14 Δεκεμβρίου, σήμερα διαπιστώθηκαν φθορές από αγνώστους σε μέρος των εγκαταστάσεων.
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε σπασμένη πόρτα σε ένα από τα σπιτάκια, καθώς και υβριστικά συνθήματα και ζωγραφιές σεξουαλικού περιεχομένου.
Πρόκειται για απαράδεκτες και απολύτως καταδικαστέες ενέργειες, που δείχνουν έλλειψη σεβασμού τόσο στο πνεύμα των ημερών όσο και στην προσπάθεια των εργαζομένων που έχουν αναλάβει την προετοιμασία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.
Ο Δήμος Τρίπολης υπενθυμίζει ότι ο πολιτισμός δεν περιορίζεται μόνο στις εκδηλώσεις, αλλά αντανακλάται πρωτίστως στη συμπεριφορά και τη στάση του καθενός μας απέναντι στον δημόσιο χώρο και στην κοινή προσπάθεια.
Παρά το μεμονωμένο αυτό περιστατικό, οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα ανοίξει τις πύλες του σύμφωνα με τον προγραμματισμό, προσφέροντας μια ζεστή και εορταστική εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους.
Σχετικά Άρθρα
- "Δίκαιες και άμεσες αποζημιώσεις σε όλους τους πληγέντες" ζητά το ΚΚΕ Πελοποννήσου
- Τροχαίο με απορριμματοφόρο στο δρόμο "Άργους-Τριπόλεως"
- Τρίπολη | Απονεμήθηκαν τα λογοτεχνικά βραβεία του 3ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού του Γυμνασίου Τεγέας (εικόνες)
- Κουμπαράδες στα Δολιανά - Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στον Σύλλογο «Φλόγα»
- Η γιορτή του Αγίου Χριστοφόρου στον Τυρό
1 σχόλιο
-
Σιγά τα ωά ρε σεις. Θα χαλάσουμε τις καρδιές μας για μερικά πο@στρ@κια της Τρίπολης; Σιγά μην ασχοληθούμε τώρα και με το κάθε αμούστακο που δεν έχει βγάλει ακόμα τρίχες στο λιλάκι του και το έχει κάνει σφεντόνα






