Ηλίας Αγγελάκος: "Η αναδίπλωση της δημοτική αρχής στο ζήτημα του αγάλματος"
Σχετικά Άρθρα
- Μνημόσυνο Νικήτα Χουντή
- Αγροτικά μπλόκα και κλειστοί δρόμοι | Όλες οι εξελίξεις (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)!
- Δήμος Τρίπολης | Προχωρά σε υποβολή πρότασης χρηματοδότησης για ενεργειακές αναβθμίσεις σε 1ο Γυμνάσιο - Λύκειο και κτίριο ΟΕΒΕΑ!
- Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου | Με πολλές Αρκαδικές παρουσίες η κοπή της πίτας για το 2026 (εικόνες)
- Δύο Αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού τιμούν τον τόπο τους, τον Τυρό Αρκαδίας!
6 σχόλια
-
13:50 Το πρόβλημα γενικώς είναι οι λαλάκες. Ιδίως αν κατέχουν την όποια θέση ευθύνης. Αν ο συγκεκιμένος δεν είναι λαλάκας τότε δεν αποτελεί πρόβλημα. Αν είναι τότε το πρόβλημα είναι τεράστιο
-
Αυτος ο κυριος που δεν γνωριζει τι ψηφιζει απειλει οτι δεν θα ειτιτρεψει να μεταφερθει το αγαλμα για συντηρηση.Αν απαιτειται ομως η μεταφορα του για σωστη συντηρηση τι θα κανει,θα κλεισει τους δρομους?.Επιτελους λιγη σοβαροτητα.
-
Το πρόβλημα είναι ο Αγγελάκος ή ο Μελισσανίδης - συγγνώμη - ο Τζιούμης ήθελα να γράψω. Άντε Κώστα και στην ομάδα Ενόργανης στους επόμενους Ολυμπιακούς.
-
Αυτός ο κύριος τώρα είναι Δημοτκός Σύμβουλος που δεν έχει ιδέα τι σημαίνει η λευκή ψήφος πυ ψηφίζει ο ίδιος. Α ρε φάπες που θέλετε μερικοί να στανιάρετε. Έχετε και το θράσος να κουνάτε και το δάχτυλο κιόλας μυρωδιάδες. Μαζευτείτε
-
Κ.Αγγελακο εισαι Δημοτικος Συμβουλος και δεν γνωριζεις οτι αν καποιο μελος του Συμβουλιου δωσει λευκη ψηφο σε καποιο θεμα αυτη δεν υπολογιζεται στην καταμετρηση ουτε των θετικων ουτε των αρνητικων ψηφων και οτι τα μελη που δινουν λευκη ψηφο δεν προσυπολογιζονται στα παροντα μελη για ληψη αποφασης?.Σταματα λοιπον να κοροιδευεις τους πολιτες και διαβασε τον δημοτικο κωδικα για να μαθεις καποια απλα και συναμα ουσιαστικα πραγματα.Εισαι και καθηγητης!.
-
Αυτά που λες τώρα γιατί δεν τα είπες στο συμβούλιο ρε . Αλλά μετά έκανες την κολοτούμπα σου.






