Black out τη νύχτα του Σαββάτου στην Τρίπολη - Καμία ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ
Σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης καταγράφηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην Τρίπολη, προκαλώντας αναστάτωση σε κατοίκους και επαγγελματίες, κυρίως στο κέντρο της πόλης.
Η πρώτη διακοπή ρεύματος σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ και διήρκεσε για περισσότερο από μιάμιση ώρα, αφήνοντας μεγάλο μέρος της πόλης στο σκοτάδι. Η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε προσωρινά, ωστόσο το πρόβλημα δεν άργησε να επανεμφανιστεί.
Λίγο πριν τις 11:00 και συγκεκριμένα στις 22:55, το ρεύμα διακόπηκε εκ νέου, για να επανέλθει αυτή τη φορά έπειτα από περίπου ένα λεπτό.
Μέχρι στιγμής, ο ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ενημέρωση σχετικά με τα αίτια της παρατεταμένης και αιφνίδιας διακοπής, γεγονός που εντείνει την ανησυχία των πολιτών, οι οποίοι αναμένουν διευκρινίσεις για το τι προκάλεσε το πρόβλημα.
Σχετικά Άρθρα
- Παράλιο Άστρος | Εορταστικές εκδηλώσεις για τη «Μάχη της 5ης και 6ης Αυγούστου 1826»
- Ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης και η αγάπη του για την Κοντοβάζαινα Γορτυνίας
- Πανεπιστήμιο στην Τρίπολη | 457 νέοι φοιτητές, μια εστία για μόνο 100 φοιτητές
- "Ω, Δασαρχείο Κυνουρίας! Πού είσαι και με ποιόν;"
- 50 χρόνια "Ηλιοπούλεια" την Κάτω Ασέα
5 σχόλια
-
Στα φρύδια τους. Γιατί να ενημερώσουν; Όποια εταιρεία θέλει κάνει ό,τι γουστάρει σ' αυτή την πόλη, χωρίς να ενημερώσει ΠΟΤΕ κανέναν. Δεν το έχετε πάρει χαμπάρι;
-
Σασαλε πες αλευρι
-
2025... απροειδοποίητες διακοπές ρεύματος.... σε μια εποχή που όλα στηρίζονται στο ρεύμα... τι να πει κανείς... Ελλάδα 2.0.
-
41%, το απόλυτο χάος
-
Τα λεφτουλια τα παίρνει η ΔΕΗ.....ας χρεώνει λιγότερα όταν κάνει διακοπες






