Η επισκεψιμότητα και η φιλαναγνωσία αυξήθηκαν κατά 17% στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Τρίπολης! (εικόνες)
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΤΟΥΣ 2025
Μετά τον ετήσιο οικονομικό έλεγχο και την ολοκλήρωση των δράσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Τρίπολης σας ενημερώνουμε ότι οι στόχοι που τέθηκαν από τον Πρόεδρο, τη Διεύθυνση και το προσωπικό της Βιβλιοθήκης πραγματοποιήθηκαν πλήρως.
Αναλυτικότερα, η επισκεψιμότητα στη Βιβλιοθήκη και η φιλαναγνωσία αυξήθηκαν κατά 17% σε σύγκριση με το 2024. Στα καινοτόμα, δημιουργικά, βιωματικά και εκπαιδευτικά προγράμματα συμμετείχαν περίπου 2100 μαθητές και μαθήτριες σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας. Επισημαίνεται ότι μεταξύ των ανωτέρω προγραμμάτων συμπεριλαμβάνεται και η επιτυχής υλοποίηση τριών περιβαλλοντικών βιωματικών εργαστηρίων, με σκοπό την καλλιέργεια της οικολογικής ευαισθητοποίησης των μαθητών, τα οποία και αποτελούν ορόσημο για τη στοχοθεσία της Βιβλιοθήκης. Επίσης, πραγματοποιήθηκε ένα πολυάριθμο σύνολο πολιτιστικών δράσεων σε συνεργασία με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και με εντυπωσιακή ανταπόκριση του κοινού.
Σχετικά Άρθρα
- Στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο η απονομή βραβείων του Λογοτεχνικού Διαγωνσιμού του Γυμνασίου Τεγέας
- Τζιούμης | Συνάντηση με τους μαθητές του 2ου Πρότυπου ΓΕ.Λ. Τρίπολης (εικόνες - βίντεο)
- Συνεχίζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πινακοθήκη: Χρώματα και Ιστορίες» – Κάλεσμα σχολικών μονάδων για Μάιο και Ιούνιο
- Έργα φυσικού αερίου | Θα παραμείνει κλειστό τμήμα της Λεωφόρου ΟΗΕ (4-5.5.2026)
- Παράταση για την "έκτακτη ανάγκη" σε 30 χωριά του δήμου Μεγαλόπολης!






