Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε περιοχές που λειτουργούν σχολεία αποφασίζει η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014, στις 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), θα γίνει η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.
1. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» ιδιοκτησίας Νικολοπούλου Φωτεινής του Δημητρίου, που βρίσκεται επί της οδού Καλαμάτας 134 στην Τρίπολη.
2. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφετέρια - μπαρ», με την επωνυμία «Φ. Ζαρμπής – Β. Λούζος & Σια Ο.Ε. – Cova», που βρίσκεται επί της οδού Τάσου Σεχιώτη 38-40 στην Τρίπολη.
3. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «εστιατόριο», με την επωνυμία «Νικ. Πιτερός – Βασ. Πιτερός & Σια Ο.Ε. – Κληματαριά», που βρίσκεται επί της οδού Καλαβρύτων 11 στην Τρίπολη.
4. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ», με την επωνυμία «Παπαδόγιαννη Αθανασία του Θεοδώρου – La Bottega», που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 57-59 στην Τρίπολη.
5. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κατάλληλη οδική σήμανση σε σημεία (περιοχές) της πόλης Τρίπολης που υπάρχουν σχολικά κτίρια που στεγάζονται Δημοτικά Σχολεία.