Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πλατεία Άρεως
Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του εμβληματικού ανδριάντα του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στην Πλατεία Άρεως έχει πλέον ξεκινήσει.
Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι απαραίτητες προετοιμασίες για τη μεταφορά και επανατοποθέτηση του ιστορικού μνημείου, όπως αποτυπώνεται και στην αποκλειστική εικόνα που εξασφάλισε το «Καλημέρα Αρκαδία». Οι εργασίες προετοιμασίας πραγματοποιούνται ενόψει της μεταφοράς του ανδριάντα από τις εγκαταστάσεις στη ΒΙΠΕ Τρίπολης, όπου το τελευταίο διάστημα γίνονταν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης.
Σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει ο Δήμος Τρίπολης, η μεταφορά και η τοποθέτηση του ανδριάντα στη φυσική του θέση, στην Πλατεία Άρεως, πρόκειται να πραγματοποιηθούν το πρωί της Παρασκευής 12 Ιουνίου 2026.
Στις 19 Ιουνίου θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια.
Κείμνεο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης | Στο προσκήνιο η διαχείριση του νερού, οι ΑΠΕ και η πορεία σημαντικών έργων
- Πένθος στο Νεοχώρι Τρίπολης για την απώλεια του γιατρού Βαγγέλη Αποστολόπουλου
- Απογοήτευση στη Γορτυνία μετά την κινητοποίηση στο "Υποδομών" - "Δεν θα γίνει ούτε σε δέκα χρόνια ο δρόμος" - "Να μπουν παντού μαύρες σημαίες"!
- Δήμος Νότιας Κυνουρίας | Καλεί δημότες και επισκέπτες να επιδείξουν τη μέγιστη προσοχή και να τηρούν αυστηρά τις οδηγίες πυροπροστασίας
- ΓΣΑ | Μετάλλιο και πολύ καλές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 στη Θήβα (εικόνες)
1 σχόλιο
-
Δήμαρχε τους έστειλες !!!






