Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απολογισμός της ΚΕΔΗΤ με ειδήσεις για παιδικούς σταθμούς, «Βοήθεια στο Σπίτι», σπήλαια και πολιτιστικό καλοκαίρι (vd)!

Απολογισμός της ΚΕΔΗΤ με ειδήσεις για παιδικούς σταθμούς, «Βοήθεια στο Σπίτι», σπήλαια και πολιτιστικό καλοκαίρι (vd)!
Σε ένα μίνι απολογισμό για το έργο που έχει επιτελέσει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τρίπολης προχώρησε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ Μιλτιάδης Κοκκινάκος.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - Αρχικά, είπε ότι έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες για το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι και ήδη έχει γίνει πρόσκληση σε όλες τις μουσικές και θεατρικές ομάδες να κάνουν αίτηση για να χρησιμοποιήσουν το θεατράκι του Αϊ – Γιώργη. Για το κόστος των εκδηλώσεων είπε ότι θα κυμανθεί στα περυσινά χαμηλά επίπεδα, γύρω στις 28.000 ευρώ, ποσό πολύ μερικότερο από το κόστος που είχαν οι εκδηλώσεις πριν το 2011.
 
ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ – Η ΚΕΔΗΤ πήρε την πρωτοβουλία και για πρώτη φορά έδωσε δωρεάν εισιτήρια για το πολιτιστικό καλοκαίρι τόσο σε ανέργους του ΟΑΕΔ, όσο και σε άλλες ειδικές κοινωνικές κατηγορίες. Αυτό θα συνεχιστεί και φέτος, με αποτέλεσμα περίπου 1000 άτομα να παρακολουθούν δωρεάν μία παράσταση της αρεσκείας τους…
 
ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΚΑΨΙΑ – Τα εισιτήρια αρχικά ήταν 4-5 και 6 ευρώ και η ΚΕΔΗΤ προχώρησε σε μείωση της τιμής των εισιτηρίων που πλέον κοστίζουν 2-3 και 4 ευρώ. Αυτό έγινε για να τονωθεί η επισκεψιμότητα των σπηλαίων.
 
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ – Παρά τη μείωση της επιχορήγησης της ΕΕΤΑΑ, η ΚΕΔΗΤ εξασφάλισε την πλήρη διατροφή των βρεφών και των νηπίων, τη μισθοδοσία του προσωπικού, την πληρωμή των προμηθευτών και τις υποχρεώσεις σε ΙΚΑ και εφορία.
 
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΙΤΙ – Τα προβλήματα στην μισθοδοσία του προσωπικού οφείλονται όχι στο Δήμο, αλλά στην κεντρική εξουσία, που δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.
 
Σε λίγο το βίντεο.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...