Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αντιδήμαρχος: «Θα … σηκώσουμε τραπεζοκαθίσματα με τη βοήθεια της Αστυνομίας, αν …» (vd)!

Αντιδήμαρχος: «Θα … σηκώσουμε τραπεζοκαθίσματα με τη βοήθεια της Αστυνομίας, αν …» (vd)!
Στο θέμα της κανονιστικής των πεζοδρόμων αναφέρθηκε, ο αρμόδιος Αντιδημάρχων Τρίπολης, Γιάννης Σαμπράκος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ, το μεσημέρι της Δευτέρας (31/3/2014).
Πρόκειται για θέμα το οποίο έχει απασχολήσει πολλές συνεδριάσεις κατά καιρούς και έχει δημιουργήσει μεγάλες κόντρες.
"Προσπαθήσαμε να δώσουμε τα μέτρα και τα σταθμά για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων, ώστε να μην εμποδίζονται άλλα καταστήματα και πεζοί. Η κανονιστική καλύπτει το μεγαλύτερο ποσοστό των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος", είπε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος.
Όσον αφορά στους τελευταίους ελέγχους που έχουν γίνει από τους υπαλλήλους του Δήμου, δήλωσε ότι "εμείς προσπαθούμε να τους μαζέψουμε και να είμαστε δίκαιοι όσο μπορούμε, αλλά δεν έχουμε εργαλεία στα χέρια μας, δηλαδή τη δημοτική αστυνομία και οι δημοτικοί υπάλληλοι λόγω ωραρίου δεν βγαίνουν και το απόγευμα, επομένως τα εργαλεία μας είναι περιορισμένα".
Οι έλεγχοι έχουν ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστούν, έχουν γίνει παρατηρήσεις στους καταστηματάρχες και από 'δω και πέρα πρόκειται να επιβληθούν πρόστιμα. Από την άλλη βδομάδα οι υπάλληλοι θα ξαναβγούν για ελέγχους, καθώς έχει δοθεί ένα χρονικό περιθώριο για συμμόρφωση. Αν δεν το κάνουν θα αναγκαστούμε να χρησιμοποιήσουμε ακραία εργαλεία και να σηκώσουμε τραπεζοκαθίσματα, με τη βοήθεια της Αστυνομίας, ενημέρωσε ο Γ. Σαμπράκος.
Βέβαια δήλωσε ότι και για τα πρόστιμα αν γίνουν ενστάσεις από τους καταστηματάρχες λόγω γραφειοκρατίας, η υπόθεση μπορεί να "τραβήξει" μέχρι και δύο χρόνια...
Σχετικά με την διαγράμμιση των τυφλών της οδού Δημητρακοπούλου, σε ερώτηση που τέθηκε γιατί βρίσκεται στο κέντρο της οδού και όχι στην άκρη, όπως όλες οι διαγραμμίσεις μέσα στην πόλη, απάντησε "για να μην εμποδίζεται η κυκλοφορία τους από τα τραπεζοκαθίσματα".
Εδώ προκύπτει λοιπόν ένα εύλογο ερώτημα, τελικά τα τραπεζοκαθίσματα της συγκεκριμένης οδού είναι νόμιμα εκεί που είναι ή παράνομα;
Β.Π.
 

3 σχόλια

  • Νίκος
    Νίκος Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 18:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Με το b... και τα πρόστιμα τι γίνεται;

  • ε
    ε Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 17:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιγα μην αλλαξει κατι. Χρονο προσπαθει να αγορασει ο κύριος αντιδημαρχος.Εκλογες ειναι σε δυο μηνες σου λεει ας δειξουμε οτι ενδιαφερομαστε. Γιατι αν ηθελαν θα το ειχαν ληξει το ζητημα εδω και πολυ καιρο.Και το γεγονος οτι δεν υπαρχουν υπαλληλοι ειναι δικιολογια για καθυστερηση. Οταν ομως εφτασε σε φαση ολοκληρωσης το δικο του μαγαζι στο βουνο οι υπηρεσιες του δημου ηταν ταχυτατες και αφαλτοστρωσαν το δρομο μπροστα του αμεσως γιατι προφανως ειχαν τελειωσει με ολες τις λακουβες σε ολη την πολη οποτε απο ολα τα δημοτικα διαμερησματα σειρα ειχει το συγκεκριμενο χωριο για νεα ασφαλτο.

  • τρελος
    τρελος Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 15:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Πως γινεται και τα θυμαστε ολα 3-4 μηνες πριν τις εκλογες...
    Αντε να χαθειτε γελοιοι...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...