Βανδάλισαν το σιντριβάνι στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης (εικόνες)

Ακέφαλο… στέκει το σιντριβάνι που βρίσκεται στην Πλατεία Αγίου Βασίλειου!
Το σιντριβάνι , που κοσμεί την κεντρική πλατεία της Τρίπολης, φαίνεται πως έχει πέσει θύμα… βανδαλισμού, καθώς το πάνω μέρος έχει αποκολληθεί από τη βάση. Αυτοκινητιστές και ιδιοκτήτες περιπτέρων έχουν παρατηρήσει αρκετούς βανδαλισμούς, όπως δήλωσαν στο kalimera-arkadia.gr, από νεαρά άτομα, αργά τα βράδια, στη συγκεκριμένη πλατεία.
Ιδιαίτερη προτίμηση φαίνεται πως έχει το εν λόγω σιντριβάνι στο οποίο όπως μας δήλωσαν «οι νεαροί σκαρφαλώνουν προκαλώντας ένα θέαμα που θα ζήλευε ακόμα και … το Youtube!”.
Τέλος, όσοι δραστηριοποιούνται στο σημείο, καταγγέλλουν την αμέλεια της Δημοτικής αρχής για το σιντριβάνι που έχει μείνει χωρίς νερό για μήνες και γίνεται στόχος βανδαλισμού.
Π.Α.

5 σχόλια
-
ΒΕΒΑΙΑ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ-ΜΑΤΙΝΑ ΕΦΕΡΑΝ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ π.χ. ΔΕΝΔΡΟ ΠΛ.ΠΕΤΡΙΝΟΥ!!!
-
θα τα φτιάξουν οι Παυλής και Τσιαμούλος..
χαχαχαχα -
δεν προλαβενει ρε παιδια ο δημος.εχουμε εκλογες , παμε ρωσια ...........τι αλλο να κανει?
-
Νομιζω την ευθυνη της αστυνομευσης εχει η... Αστυνομια, η οποια λαμπει δια της απουσιας της απο την πολη εδω κ χρονια κ εμφανιζεται μονο για να προστατευσει πολιτικους απο την οργη των πολιτων. Ισως τα 500αρικα του Αντωνακη τους επανεφερουν τη διαθεση για ...δουλεια.
-
Έτσι είναι κύριοι συμπατριώτες!!! Όταν η δημοτική αρχή αφηνει για μήνες το συντριβάνι εκτός λειτουργίας, πως έχετε μετά απαίτηση να το σεβαστούν οι κάφροι??????!!!!!!