Menu
RSS
Κυριακή, 18/01/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
PARNONAS LEADER 14 20 BANNER GIA SITE 3840 X 920 1

Έκθεση στην Τρίπολη με έργα του μεγαλύτερου Έλληνα χαράκτη (vd)

Έκθεση στην Τρίπολη με έργα του μεγαλύτερου Έλληνα χαράκτη (vd)
Τα εγκαίνια της έκθεσης: «Ο Γαλάνης και η εποχή του, Picasso, Matisse, Brack", εγκαινιάστηκε την Κυριακή στην αίθουσα τέχνης «Κούρος». Η έκθεση περιλαμβάνει 60 έργα έργων χαρακτικής του μεγαλύτερου έλληνα χαράκτη του 20ου αιώνα Δημήτρη Γαλάνη.
Η έκθεση γίνεται στο πλαίσιο της διεκδίκησης από την πόλη μας της «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης» για το έτος 2021 και την εγκαινίασε ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 20 Οκτωβρίου, στην αίθουσα τέχνης «Κούρος», στην οδό Δημητρακοπούλου 3.

1 σχόλιο

  • Γεώργος
    Γεώργος Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 01:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλέπω ότι μετά το χουνέρι που έπαθε η νέα δημοτική αρχή που δεν είχε πάει κανένας στο Μαλλιροπούλειο για την εκδήλωση, τώρα ο Μήτσος τους στρούγιασε όλους και τους πήγε στην έκθεση. Τι να καταλάβει ρε Μήτσο ο Κάμαρης , ο Θεοδωρακόπουλος, ο Νάτσης και τα υπόλοιπα αστέρια που μάζεψες από τέχνη?

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...