Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σ. Ζορμπαλάς: «Μαζέψτε τα σκουπίδια πρώτα από τα σχολεία»

Σ. Ζορμπαλάς: «Μαζέψτε τα σκουπίδια πρώτα από τα σχολεία»
Στη χθεσινή συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, ο σύμβουλος Σταύρος Ζορμπαλάς (εκλεγμένος με την παράταξη Σμυρνιώτη), ανέφερε ότι
λόγω της ιδιότητάς του ως μέλους της Ένωσης Γονέων δέχεται παράπονα και έκανε την εξής πρόταση: «Να δοθεί προτεραιότητα στην περισυλλογή των σκουπιδιών έξω από όλες τις σχολικές μονάδες. Εάν είναι δυνατόν από την Πέμπτη 2/4 και Παρασκευή 3/4 τα οχήματα ιδιωτών και τα απορριμματοφόρα να συλλέξουν τα σκουπίδια πρώτα έξω από τα σχολεία».

Με την πρόταση του συμφώνησε ο Πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας, Γ. Θεοδωρακόπουλος, που είπε: «Συμφωνώ με την πρόταση, η διαδικασία που γνωρίζω είναι ότι υπάρχει προτεραιότητα σε σχολεία, νοσοκομεία κλπ και ήδη σε κάποια σχολεία έχουν μαζευτεί τα απορρίμματα».

Τελικά, το Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα ότι συμφωνεί με την πρόταση του μέλους του Συμβουλίου Ζορμπαλά Σταύρου και ζητεί από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο όπως δοθεί προτεραιότητα στην περισυλλογή των απορριμμάτων έξω από όλες τις σχολικές μονάδες της Δ.Κ. Τρίπολης και εάν είναι δυνατόν από την Πέμπτη 2/4 και Παρασκευή 3/4 τα οχήματα ιδιωτών και τα απορριμματοφόρα να συλλέξουν τα σκουπίδια πρώτα έξω από τα σχολεία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...