Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σκουπίδια: «Βόμβες» Παυλή για εκβιασμούς – «Θα ζητήσω γραφολογική και θα τους πάω μέσα»!

Σκουπίδια: «Βόμβες» Παυλή για εκβιασμούς – «Θα ζητήσω γραφολογική και θα τους πάω μέσα»!
Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Παυλής, ο οποίος είπε ότι υπάρχουν πολλές ενστάσεις για την απόφαση του Δήμου να πάει τα σκουπίδια στον Άγιο Βλάση και ότι όλες οι ενστάσεις έχουν το ίδιο περιεχόμενο και τον ίδιο γραφολογικό χαρακτήρα.
«Θα ζητήσω γραφολογική και θα τους πάω όλους μέσα. Το παπατζιλίκι και οι εκβιασμοί έχουν όρια.
Είναι απίστευτο ετερόκλητοι άνθρωποι να επικαλούνται τα ίδια πράγματα, με την ίδια φρασεολογία και με τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα.
Από την πλευρά του, ο Νίκος Τσιαμούλος είπε προς τον Δήμαρχο: «Αυτοί που γράφουν τις επιστολές, λίγο πολύ τους γνωρίζουμε. Να μας πείτε τα ονόματά τους, αν τα ξέρετε, για να τους μάθει ο κόσμος. Θέλω πολύ να τους εκθέσετε».
Σε άλλο σημείο, ο Δήμαρχος είπε: «Κάποιοι έξυπνοι συμπατριώτες μας πάνε και παίρνουν ιατρικά απόβλητα από το νοσοκομείο και τα αφήνουν σε μπλε κάδους. Κάποιοι το κάνουν οργανωμένα. Είναι απαράδεκτο.»
Ονόματα πάντως δεν ακούστηκαν …

6 σχόλια

  • Lazos
    Lazos Σάββατο, 04 Απριλίου 2015 13:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Με 200 μέρες τα σκουπίδια στην μύτη μας και στις ζωές μας .Με μια λύση που την είχες έτοιμη πρίν τις εκλογές.Μέ ψεύτικες υποσχέσεις στον κόσμο ..Θα ήταν τιμιότερο και λογικότερο να απολογείσαι και να μην ζητάς και τα ρέστα κατασκευάζοντας φανταστικούς εχθρούς ..γιατί απέναντι σου δεν έχεις τα τσιράκια του Σμυρνιώτη ,αλλά το δίκιο μια ολόκληρης πόλης.Δεν νοιάζει τους περισσότερους πόσο πιο ανίκανη ήταν η προηγούμενη "δημοτική αρχή " αλλά το ότι τα προβλήματά της δεν μπορούν να λυθούν από την παρούσα.Αντί λοιπον να σου φταίει πάντα κάποιος άλλος ..δώσε λύσεις στα τόσα προβλήματα που μακάρι να ήταν μόνο τα σκουπίδια .Μόνο σε γιορτές και πανηγήρια είσαστε έγκαιροι κι αυτό γεννά μόνο υποψίες..

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Σάββατο, 04 Απριλίου 2015 11:21 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΗΤΣΟ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.... ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!

  • Στον Ψυχίατρο!!!
    Στον Ψυχίατρο!!! Σάββατο, 04 Απριλίου 2015 11:12 Σύνδεσμος σχολίου

    χαχαχαχα! Πρώτη φορά το ακούει αυτός να γράφεται το ίδιο κείμενο και να υπογράφεται από πολλούς? Σιγά μην καθόταν ο καθένας να γράφει τη δική του....έκθεση!!! Και να μπορούσαν κιόλας όλοι, καλά θα ήταν....ο ηλικιωμένος ας πούμε που με το ζόρι γράφει τη λίστα για τα ψώνια, ο άνθρωπος που έχει τελειώσει μόνο το γυμνάσιο θα κάτσει να γράψει ενστάσεις.......τι άλλο θα ακούσουμε!!!!! ! Πήγαινε όπου θες και ξεφτιλίσου λίγο ακόμα, μπορείς! Και νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα από αυτόν! Άκυρος και θρασύς όσο δεν πάει!

  • Βλαχοτασος
    Βλαχοτασος Σάββατο, 04 Απριλίου 2015 10:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελα βλαχοτασο γατάκι του Γιαννάκη είσαι κι εσύ!!!Ακόμα δεν το εχεις ξεπεράσει εεε;;;Θέλει χρόνο.. Χ αχαχαχα

  • Τάσος
    Τάσος Παρασκευή, 03 Απριλίου 2015 23:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ανικανότητα του Παυλή θα τον οδηγήσει σε λίγο σε σχιζοφρένεια. Μόνος του δημιουργεί τα προβλήματα και μετά βλέπει φαντάσματα. Εάν είναι δυνατό να ασχολείται με γραφολόγους όταν όλη η Τρίπολη βρωμάει και κινδυνεύουμε από αρρώστιες?
    Τι άλλο θα δούμε από το βλαχοδήμαρχο?

  • Ετσι
    Ετσι Παρασκευή, 03 Απριλίου 2015 23:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστηχώς έτσι είναι!!!Μακαρι να τους ξεμπρόστιασεις δήμαρχε!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...