Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Ομάδα»: Ζητά λύσεις στα προβλήματα των φοιτητών και αναρωτιέται … «Διοίκηση γιατί δεν υπάρχει ακόμα στο σύλλογο;»

«Ομάδα»: Ζητά λύσεις στα προβλήματα των φοιτητών και αναρωτιέται … «Διοίκηση γιατί δεν υπάρχει ακόμα στο σύλλογο;»
Τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι φοιτητές στην Τρίπολη αναδεικνύει η φοιτητική παράταξη «Ομάδα» που υπογραμμίζει με νόημα ότι είναι «δίπλα στα πραγματικά προβλήματα του φοιτητή» και ότι «όταν οι άλλοι κοιμούνται....Εμείς διεκδικούμε!».
Για το λόγο αυτό, η «Ομάδα» έστειλε μία σειρά από αιτήματα των φοιτητών προς την Συνέλευση καθηγητών του τμήματος Οικονομικών Επιστημών.
1) Κατάργηση αλυσίδων 1ου και 2ου έτους.
2) Παράταση δηλώσεων, (πρόταση της Ομάδας από τις 2/11 - Αναρτήθηκε σχετική ανακοίνωση σήμερα).
3) Επαναφέρεται το αίτημα για λεωφορείο από την σχολή προς το κέντρο, το βράδυ 20:30 με 21:00.
4) Επισκευή και λειτουργία χωρών υγιεινής σε όλους τους ορόφους (για το θέμα αυτό οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τουαλέτες λειτουργούν μόνο στο ισόγειο του τμήματος και οι άλλοι χώροι υγιεινής αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα).
5) Ορισμός ημερομηνίας ορκωμοσίας Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου.
Τέλος, η «Ομάδα» στηλιτεύει το γεγονός ότι ο φοιτητικές σύλλογος του «Οικονομικού» παραμένει χωρίς διοίκηση, μετά τις τελευταίες εκλογές («παρωδία», είναι ο χαρακτηρισμός που αποδίδει στην εκλογική διαδικασία η εν λόγω παράταξη). Να θυμίσουμε ότι εκλογές έγιναν τον ... Ιούνιο και πέντε μήνες μετά, διοίκηση δεν υπάρχει στον φοιτητικό σύλλογο!ισμός που αποδίδει στην εκλογική διαδικασία η εν λόγω παράταξη). Να θυμίσουμε ότι εκλογές έγιναν τον … Μάιο και πάνω από πέντε μήνες μετά, διοίκηση δεν υπάρχει στον φοιτητικό σύλλογο!

1 σχόλιο

  • ZOSO
    ZOSO Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 15:14 Σύνδεσμος σχολίου

    μπράβο στην ΟΜΑΔΑ , να πιέσουν γιατί αν περιμένουν τα αυτονόητα απο τους μη αυτονόητους .............το κτίριο είναι ασυντήρητο κ είναι κακοφτιαγμένο παρότι καινούργιο, το λεωφορείο είναι στο θα .....αν εχει κόσμο ,ο δρόμος γεμάτος λακκούβες , βράβευσαν τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ σε κτίριο που τα @@@ στήσανε χορό

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...