Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι νέοι αναλαμβάνουν δράση - Κτίρια ... "ζωγραφιές" στην Τρίπολη!

Οι νέοι αναλαμβάνουν δράση - Κτίρια ... "ζωγραφιές" στην Τρίπολη!


Στα πλαίσια ευπρεπισμού και αναβάθμισης της καθημερινότητας της πόλης, σχεδιάζεται μια καλλιτεχνική δράση για τη βελτίωση της όψης των Δημοτικών κτιρίων της Τρίπόλης.

Η δράση αυτή, επαφίεται πρωτίστως στον εθελοντισμό των νέων και απευθύνεται στους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της Τρίπολης.

Κάνοντας την αρχή με τον εξωτερικό τοίχο του ΔΑΚ στην οδό Καλαβρύτων, όπου οι εθελοντές μαθητές, υπό την καθοδήγηση καλλιτέχνη που ασχολείται με το graffiti, θα βάψουν τον εξωτερικό τοίχο και θα ζωγραφίσουν παραστάσεις. Μετά την ολοκλήρωση τα ίδια τα παιδιά θα είναι υπεύθυνα για την συντήρηση του έργου.

Αυτή είναι η αρχή μιας προσπάθειας και εφ’ όσον η συμμετοχή των παιδιών την αγκαλιάσει, στόχος είναι η συνέχισή της με τις προτάσεις, των ίδιων των παιδιών και σε κτίρια αλλά και στο εικαστικό με την αρωγή πάντα του Δήμου Τρίπολης.

Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία ενημέρωσης των μαθητών μέσω των σχολείων τους και όσα παιδιά επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά στη γραμματεία της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης στο 2713 600421 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα: «Tη Βάψαμε .....»

(φωτογραφία αρχείου)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...