Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οργή στα άτομα με αναπηρία | Μιλούν για ράμπες «αυτοκτονίας» στην Τρίπολη (εικόνες)

Οργή στα άτομα με αναπηρία | Μιλούν για ράμπες «αυτοκτονίας» στην Τρίπολη (εικόνες)

Ο Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι «μόνο θυμό, οργή και αγανάκτηση μπορεί να προκαλέσει σε κάποιον , όταν το 2018 κατασκευάζονται και παραδίδονται έργα με κακοτεχνίες.

Σε λίγο καιρό μετά από χρόνια θα παραδοθεί στους πολίτες της Τρίπολης η προέκταση της οδού Μπακοπούλου μέχρι τον περιφερειακό Μουτζουροπούλου. Εκεί κατασκευάστηκαν δύο ράμπες όπου βρίσκονται ακριβώς πάνω από το φρεάτιο απορροής υδάτων και η μία μάλιστα έχει και υψομετρική διαφορά αρκετή ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια από αναπηρικό αμαξίδιο και όταν κατέβει οι μικρές ρόδες του αμαξιδίου θα εγκλωβιστούν στη σχάρα του φρεατίου με αποτέλεσμα την ανατροπή και τον πιθανό τραυματισμό του χρήστη.

Μάλλον ο κατασκευαστής δεν γνωρίζει τις προδιαγραφές που αναφέρονται στον οικοδομικό κανονισμό και αντέγραψε την κατασκευή από τη ράμπα «ΕΦΕΥΡΕΣΗ» που βρίσκεται στον ακριβώς δίπλα δρόμο Διοτίμας & Μουτζουροπούλου. Κάποιοι ακόμη νομίζουν ότι οι ράμπες χρησιμεύουν για να οδηγούν τα βρόχινα νερά στο φρεάτιο και όχι για να εξυπηρετούν Α.με.Α. , ηλικιωμένους και μητέρες με καρότσια.

ΕΛΕΟΣ…ΕΛΕΟΣ…ΕΛΕΟΣ…

Δεν θα τιμωρηθεί ποτέ κανένας ;  ή θα περιμένουμε πρώτα κάποιον τραυματισμό;»

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...