Παυλής για Μαλλιαροπούλειο: "Ένα έργο τόσο νέο, έχει καταρρεύσει από πάνω"

Μία συζήτηση για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο κτίριο του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου άνοιξε στο δημοτικό συμβούλιο.
Για ξεχασμένες σακούλες σκουπιδιών στην σκεπή του Μαλλιαροπούλειου Θεάτρου και για διαλυμένη ράμπα ΑΜΕΑ έκανε λόγο ο Κώστας Τζιούμης, στο Δημοτικό Συμβούλιο. Επιπλέον, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Γεωργούλης μίλησε για σοβάδες που έχουν φύγει από την πρόσοψη του Θεάτρου.
Στην απάντησή του, ο Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής είπε «βάλαμε έναν άνθρωπο μάζεψε 18 σάκους με σκουπίδια, το μηχανήματα κατέβασε τους 15, του είπαμε stop. Το πρόβλημα είναι ότι χρειάζεται μία συνολική επέμβαση στο Μαλλιαροπούλειο, σύμφωνα με την Τεχνική Υπηρεσία, που έχει καταγράψει και ετοιμάζεται μελέτη για τη στέγη και άλλες παρεμβάσεις.
Ένα έργο τόσο νέο, έχει καταρρεύσει από πάνω. Τα γύψινα στις προσόψεις έχουν φύγει όλα.
Για τη ράμπα στο Μαλλιαροπούλειο, στην εργολαβία περιλαμβάνεται και το κομμάτι αυτό, θα φύγει ο υποσταθμός της ΔΕΗ και θα φύγουν τα παρτέρια. Πριν το Πάσχα, θα πρέπει να ολοκληρωθεί αυτή η παρέμβαση.»
3 σχόλια
-
Κύριε Παυλή τα κτίρια χρειάζονται συντήρηση. Οταν εσύ ως δήμαρχος δεν έχεις κλείσει ούτε μια γούβα πως θα συντηρήσεις ολόκληρο θέατρο?
-
Ο Τζιουμης θα εχει την τυχη της Βλασοπαρεας.
-
Για το Μαλλιαροπούλιο το είδαν. Για το καινούργιο κτίριο του Μουσικού Σχολείου δεν το είδαν, που το αμφιθέατρο έχει καταστραφεί, βάζει νερά ΚΑΙ από την οροφή του κτιρίου του σχολείου, η πυρασφάλεια δεν λειτούργησε ΠΟΤΕ και τα καλοριφέρ υπολειτουργούν! Σε πεντακαίνουργιο κτίριο!
Εκεί δεν υπάρχουν άραγε ευθύνες σε αυτούς που το παρέλαβαν;;;;