Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Βόρειας Κυνουρίας ο Αλέξιος Αρφάνης

Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Βόρειας Κυνουρίας ο Αλέξιος Αρφάνης

Με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας όρισε τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αρφάνη Αλέξιο του Ιωάννη, ως Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Επίσης, καθόρισε τους παραγωγικούς φορείς, εκπρόσωποι των οποίων θα συμμετέχουν στην Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, το Σωματείο Επαγγελματιών Άστρους «Ο ΚΑΡΥΤΣΙΩΤΗΣ» και τον Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Δολιανών.

Τέλος, παρέπεμψε το θέμα στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες συγκρότησης της Επιτροπής.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ κ. ΑΡΦΑΝΗ

Γεννήθηκε στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας. Είναι απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Τριπόλεως και του Μαρασλείου Διδασκαλείου Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συμμετέχει σε προγράμματα φοίτησης Ψυχολογίας, Συμβουλευτική και Προπονητική Ζωής με κατεύθυνση την Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχει υπηρετήσει σχεδόν σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής μας. Ήταν ενεργό μέλος, ως αθλητής για περισσότερα από τριάντα χρόνια στον Πήγασο Α.Ο. Θυρέας και για αρκετά χρόνια μέλος του Δ.Σ. του.

Στις εκλογές του 2014 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος και διετέλεσε μέλος των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, της Επιτροπής Αθλητισμού και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας. Στόχος του είναι να ασχοληθεί με ό,τι συμβάλλει στην ανάπτυξη του τόπου μας και ειδικότερα με θέματα που αφορούν την Παιδεία και τον Αθλητισμό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...