Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έπεσε τμήμα της γέφυρας στο δρόμο Τρίπολης - Αστρους

Έπεσε τμήμα της γέφυρας στο δρόμο Τρίπολης - Αστρους

Από τη Διεύθυνση Συγκοινωνιακών Έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου γνωστοποιείται ότι στο έργο κατασκευής των δύο (2) γεφυρών στον οδικό άξονα Τρίπολης – Άστρους, τμήμα Κουμπίλα – Λουλούδι, θα υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην ολοκλήρωσή του. Η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στην μερική αποκόλληση, λόγω «αστοχίας υλικού», τμήματος του ειδικού μηχανήματος (CaroVaro), με το οποίο τοποθετούνται τα προκατασκευασμένα δοκάρια στις γέφυρες.

 

Η εμπειρία και η ετοιμότητα των υπευθύνων του έργου, στον τόσο δύσκολο και για πρώτη φορά εφαρμοζόμενο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τρόπο κατασκευής, αλλά και η αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων κανόνων ασφαλείας είχε σαν αποτέλεσμα να μη διακινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα κανενός εκ των εργαζομένων.

Μετά την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε από τις τεχνικές μας υπηρεσίες και τη συνεννόηση με τους υπευθύνους της κατασκευάστριας εταιρείας, διαπιστώθηκε ότι η μόνη επίπτωση στο έργο θα είναι μια δίμηνη καθυστέρηση.

Η τεχνογνωσία και η δυναμική της κατασκευάστριας κοινοπραξίας δημιουργεί την πεποίθηση ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ξεπερνώντας τα προβλήματα και το έργο θα παραδοθεί σε χρήση εντός του 2013.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...