Menu
RSS
Τετάρτη, 15/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε περίπου ένα μήνα έτοιμη η παρακάμψη Δολιανών!

Σε περίπου ένα μήνα έτοιμη η παρακάμψη Δολιανών!

Αυτοψία στο έργο παράκαμψης των Δολιανών διενήργησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Τρίτη 18 Απριλίου.

Ο περιφερειάρχης, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Μανώλη Σκαντζό και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας, ενημερώθηκε από εκπροσώπους του αναδόχου σχετικά με την εξέλιξη στην πορεία του εν λόγω έργου, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου αναμένεται να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στην κυκλοφορία -πλήρως διαγραμμισμένο και σημασμένο- σε περίπου ένα μήνα από σήμερα.

“Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο, αλλά δύσκολο, με σοβαρά προβλήματα σε μελετητικό επίπεδο -τα οποία ξεπεράστηκαν με πολύ μεγάλη προσπάθεια” σημείωσε σχετικά ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

Ο περιφερειάρχης διευκρίνισε, ωστόσο, ότι ο κόμβος στην έξοδο προς το Αστρος δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο διάστημα του ενός μηνός από σήμερα, και γι’ αυτό θα υπάρχει η απαραίτητη σήμανση για τους κινούμενους στον εν λόγω δρόμο οδηγούς.

“Θα πρέπει να αντιμετωπιστούν παραλείψεις της μελέτης, αναφορικά με τα πρανή και τα μη προβλεπόμενα σε αυτή τεχνικά έργα, επενδεδυμένες τάφροι, φωτισμός κ.α.” τόνισε ο Π. Νίκας.

Αυτοψία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στο έργο των ΔολιανώνΑυτοψία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στο έργο των ΔολιανώνΑυτοψία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στο έργο των ΔολιανώνΑυτοψία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στο έργο των ΔολιανώνΑυτοψία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στο έργο των Δολιανών

9 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 20:53 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΕ ΑΘΛΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ @20:02 ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ . ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΝΟΥΡΙΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ . ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 20:02 Σύνδεσμος σχολίου

    14.42 δεν μας @@ζεις ρε Νταλάρα ! Πούλα αλλού το παραμύθι σου και εσύ και τα τσιράκια του Νίκα. Ξεχασμένη ητανε η Κυνουρια και επι των ημερων σας οπως ειναι και τωρα. Οξω και οι 2 ρεεεεεεε !!!!!

  • ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΑΛΗΘΕΙΑ Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 16:20 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΝΙΚΑΣ , ΟΥΤΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 14:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ...... ΛΟΙΠΟΝ ! ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ . ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΔΟΛΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΕΡΓΟΥ ΝΕΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΣΤΡΟΥΣ . ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ . ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ . Η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΔΟΛΙΑΝΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ . ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ -ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΧΙΛΙΟΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΟΙ . ΤΡΙΑΜΙΣΥ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ...... ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ . ΜΑΚΑΡΙ ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ , ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΤΣΙΚΟΔΡΟΜΟ ΘΕΤΑΤΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΣΤΡΟΣ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 12:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ............. Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΛΩΘΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ........ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 11:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ.

  • anonymoys
    anonymoys Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 09:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Από το 2004 περιμένουμε ......ρε τι κάνουν οι εκλογές!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 23:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Δώσανε Συμπληρωματική σύμβαση για να φτιάξουν σαρζανετια στο ποτάμι και δεν είδαν τυχόν ελλείψεις που υπάρχουν...Η επόμενη διοίκηση πρέπει να πάει όλες τις συμβάσεις του συγκεκριμένου εργολάβου στον εισαγγελέα..

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    KE NIKA TOYLAXISTO ENA EYXARISTV STON KON TATOYLH ! SEIS OTAN ANALABATE LEGATE SE 6 MHNES UA EINAI ETOIMO KAI TELIKA TO DINETAI STIS EKLOGES. SEBASTEITE MAS LIGO DEN EIMASTE OLOI APO TA BOYNA!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...