Δασαρχείο Κυνουρίας | Ανακοίνωση για κοπή κλαδιών σε αγροκτήματα - Ποιους αφορά
Ανακοίνωση Δασαρχείου Κυνουρίας
Ενημερώνουμε όλους τους ιδιοκτήτες αγροκτημάτων παρακειμένων σε δρόμους της περιοχής μας, ότι υποχρεούνται να προβούν άμεσα (μέσα σε διάστημα 15 ημερών) στην κοπή όλων των κλαδιών των
δένδρων τους, τα οποία προεξέχουν στους παρακείμενους δρόμους και εμποδίζουν την ομαλή διέλευση οχημάτων και πεζών.
Αν παρέλθει ο χρόνος που τέθηκε, δηλαδή 15 ημέρες από την ανακοίνωση της παρούσας, τότε οι ιδιοκτήτες των εκτάσεων είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για οτιδήποτε συμβεί υπαιτιότητα των κλαδιών τους (ατύχημα, δυσκολία κατάσβεσης πυρκαγιάς κλπ.). Επιπροσθέτως θα εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα από την κείμενη νομοθεσία.
Document
| Συνημμένο | Μέγεθος |
|---|---|
| kopi-kladon-2023.pdf (126.55 KB) | 126.55 KB |
Tags:
Δασαρχείο Κυνουρίας,Σχετικά Άρθρα
- Τατούλης για Πτωχό: "Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να ταυτίσει την Πελοπόννησο με την «Ομάδα Αλήθειας»"
- Άνοιξαν οι εγγραφές για τον Κολοκοτρώνειο Δρόμο!
- Παιδικό Εργαστήρι Ζωγραφικής στην Τρίπολη!
- Πάνω από 100 αθλητές στο 12ο Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών στη Δημητσάνα - Βραβεύσεις από τους Αετούς Γορτυνίας! (εικόνες)
- Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού την Τρίτη στην πλατεία Άρεως!






