Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με ομάδα μαθητών του Γενικού Λυκείου Άστρους συναντήθηκε ο Καμπύλης - Το σχολείο κέρδισε το 3ο βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό!

Με ομάδα μαθητών του Γενικού Λυκείου Άστρους συναντήθηκε ο Καμπύλης - Το σχολείο κέρδισε το 3ο βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό!

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γιώργου Καμπύλη, των υπεύθυνων εκπαιδευτικών της δράσης κ.κ. Βασιλικής Λεμπέση και Ουρανίας Ξενιού και των μαθητών από το Γενικό Λύκειο Άστρους, στο πλαίσιο της Πανελλαδικής διάκρισης που έλαβε το Γενικό Λύκειο Άστρους, καταλαμβάνοντας το 3ο βραβείο.  

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Άστρους έλαβαν μέρος στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό που αφορά στην έκδοση φύλλου σχολικής εφημερίδας αφιερωμένου στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, που διοργανώθηκε από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό “ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ” με την έγκριση του Υ.ΠΑΙ.Θ. Η εστίαση στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ ανταποκρίνεται στον προβληματισμό, τις ανησυχίες στις σύγχρονες προκλήσεις και την προσπάθεια που γίνεται για να ανταποκριθούμε όλοι στα παγκόσμια προβλήματα. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στο να ακουστεί η φωνή των εφήβων και να τους δοθεί η ευκαιρία να αρθρώσουν και αυτοί τον δικό τους λόγο.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Αξίζουν συγχαρητήρια πρωτίστως σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για αυτήν την τόσο σπουδαία διάκριση και κατόπιν στους εκπαιδευτικούς τους για την ενεργό δράση τους. Αυτό το βραβείο είναι η επισφράγιση και η επιβράβευση των προσπαθειών τους. Είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα ότι η νέα γενιά διαθέτει ομαδικό πνεύμα και επιδιώκει να αποκτά επιπλέον γνώσεις και εμπειρίες. Ο Δήμος στέκεται δίπλα τους σε ότι χρειαστούν. Εύχομαι ακόμη περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον».   

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...