Στη Σίταινα το 2ο Φεστιβάλ Τσακωνιάς (εικόνες)
Φωτογραφικό υλικό από το 2ο Φεστιβάλ Τσακωνιάς - Τσακώνικη Γαστρονομία που πραγματοποιήθηκε στην Σίταινα Αρκαδίας στις 3 Αυγούστου.
Ήταν η δεύτερη μέρα που ξεκίνησε από την Καστάνιτσα την 01 Αυγούστου και θα τελειώσει στην Παραδοσιακή Πρωτεύουσα της Τσακωνιάς τον Ιστορικό Πραστό στις 20 Αυγούστου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Μορφωτικό & Φυσιολατρικό Σύλλογο Σίταινας για την άψογη συνεργασία και την καθοριστική του συμβολή στην πολύ επιτυχημένη εκδήλωση.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Δημήτρης Κατσής, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Καμπύλης και Παναγιώτης Καμπουρολιάς οι Δημοτικοί σύμβουλοι Αρετή Μπάρλα, Γιώργος Σαμαρτζής, Γρηγόρης Παινέσης, Παναγιώτης Κολοστούμπης, Πέτρος Σαβούρδος ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτρης Γκαύρος η Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας κ Βίβιαν Μανωλέσου
και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Καστάνιτσας, Πραστού, Βερβένων και Πλατάνου.
Και πάνω απ'όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στην όντως εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου, που μας τίμησαν σε αυτή την Προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί, Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, Κοινότητες και τα ζωντανά κύτταρα τους Πολιτιστικούς Συλλόγους των χωριών μας που όλα αυτά τα χρόνια δίνουν χρώμα και ζωντάνια με την ενεργή παρουσία τους.
Πέτρος Αλοίμονος
Σχετικά Άρθρα
- Μεγαλόπολη | Οι απαντήσεις για Αρχαίο Θέατρο, Αρχαιολογικό Μουσείο, φυλακές και Παλαιοντολογικό Μουσείο
- Χώρα Γορτυνίας | Ιερό Ευχέλαιο και Θεία Λειτουργία στο ιστορικό Προσκύνημα της Τίμιας Ζώνης Θεοτόκου
- Ο εορτασμός της Συνάξεως των Αγίων Αποστόλων στα Πελετά Κυνουρίας (εικόνες)
- Τζιούμης σε Αγγελακο: "Ντροπιάσατε την πόλη, πέντε άτομα θέλατε να γκρεμιστεί το άγαλμα - Εμείς θα κάνουμε μνημείο τον ανδριάντα"
- Αγγελάκος για ανδριάντα Κολοκοτρώνη: «Ντρέπομαι για λογαριασμό του δημάρχου, υποβάθμισε την πόλη μας»






