Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στη Σίταινα το 2ο Φεστιβάλ Τσακωνιάς (εικόνες)

Στη Σίταινα το 2ο Φεστιβάλ Τσακωνιάς (εικόνες)
Φωτογραφικό υλικό από το 2ο Φεστιβάλ Τσακωνιάς - Τσακώνικη Γαστρονομία που πραγματοποιήθηκε στην Σίταινα Αρκαδίας στις 3 Αυγούστου.
Ήταν η δεύτερη μέρα που ξεκίνησε από την Καστάνιτσα την 01 Αυγούστου και θα τελειώσει στην Παραδοσιακή Πρωτεύουσα της Τσακωνιάς τον Ιστορικό Πραστό στις 20 Αυγούστου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Μορφωτικό & Φυσιολατρικό Σύλλογο Σίταινας για την άψογη συνεργασία και την καθοριστική του συμβολή στην πολύ επιτυχημένη εκδήλωση.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Δημήτρης Κατσής, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Καμπύλης και Παναγιώτης Καμπουρολιάς οι Δημοτικοί σύμβουλοι Αρετή Μπάρλα, Γιώργος Σαμαρτζής, Γρηγόρης Παινέσης, Παναγιώτης Κολοστούμπης, Πέτρος Σαβούρδος ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτρης Γκαύρος η Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας κ Βίβιαν Μανωλέσου
και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Καστάνιτσας, Πραστού, Βερβένων και Πλατάνου.
Και πάνω απ'όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στην όντως εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου, που μας τίμησαν σε αυτή την Προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί, Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, Κοινότητες και τα ζωντανά κύτταρα τους Πολιτιστικούς Συλλόγους των χωριών μας που όλα αυτά τα χρόνια δίνουν χρώμα και ζωντάνια με την ενεργή παρουσία τους.

Πέτρος Αλοίμονος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...