Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Κυνουρίας | Νέα συντονιστική επιτροπή, όλα τα ονόματα!

ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Κυνουρίας | Νέα συντονιστική επιτροπή, όλα τα ονόματα!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Ανοικτό κάλεσμα στα μέλη μας  και τους Δημοκρατικούς Πολίτες.

Βιώνουμε σίγουρα μια δύσκολη χρονικά περίοδο και για το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και πολύ περισσότερο για ολόκληρη την κοινωνία και τους πολίτες της πατρίδας μας.

Την Τετάρτη  29 Νοεμβρίου 2023  μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βόρειας Κυνουρίας συγκεντρωθήκαμε στο Γραφείο της Οργάνωσης στο Άστρος, εκφράζοντας την αγωνία μας για την επόμενη ημέρα και το μέλλον του κόμματος.

Συζητήσαμε ΄και προβληματιστήκαμε  αρκετά και μέσα από ανοικτές συλλογικές  διαδικασίες αποφασίσαμε να προχωρήσουμε  κοιτάζοντας το μέλλον. Γιαόλους εμάς ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και παραμένει μια κατάκτηση της προοδευτικού αριστερού χώρου. Προχωρήσαμε ομόφωνα  στην εκλογή νέας Συντονιστής Επιτροπής  και ταυτόχρονα επιλέξαμε να καλέσουμε όλα τα μέλη μας τους φίλους  αλλά και κάθε δημοκρατικό συμπολίτη να  παλέψουμε δυναμικά για όλα τα προβλήματα που απασχολούν  καθημερινά την κοινωνία.

Τα προβλήματα   στην Οικονομία ,  στην Υγεία ,  στην  Παιδεία , σε όλα τα θέματα της  Νεολαίας ,  στην  Εργασία ,  στον αφανισμό του  Αγροτικού Τομέα αλλά και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ,  στην  Ερήμωση της Επαρχίας  πολλαπλασιάζονται καθημερινά  και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα για την μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ θα πρέπει να αντιπολιτεύεται τον αυταρχικό  νεοφιλελευθερισμό και την κυβέρνηση των «αρίστων» του κ. Μητσοτάκη και όχι τον εαυτό του.

Γιατί σε μια περίοδο όπου η ακροδεξιά και τα ναζιστικά μορφώματα επελαύνουν στην Ευρώπη και στη χώρα μας η πραγματικότητα της καθημερινότητας καθίσταται συνεχώς δυσμενέστερη  και πιο δραματική για τους πολίτες .

Επειδή δεν  μπορούμε να είμαστε θεατές σε όλα αυτά που αφορούν την ζωή μας και των μέλλον μας  καλούμε τα μέλη μας και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και κάθε δημοκράτη πολίτη να στρατευτούμε αγωνιστικά και ουσιαστικά . Στόχος μας μία ολοκληρωμένη πρόταση για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας .

Η ΝΕΑ  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ  : Χάρβαλος  Πέτρος

ΑΝΑΠΛ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ : Δαλιάνης Γεώργιος του Κων.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  :  Ρούνης Γεώργιος 

ΤΑΜΙΑΣ  : Κουρούνη Χριστίνα

ΜΕΛΟΣ  : Λάτσης Σωτήρης

ΜΕΛΟΣ: Μπουτσικάκη Ελένη

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...