Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό των ξωτικών στον Αγιάννη Κυνουρίας (εικόνες)

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό των ξωτικών στον Αγιάννη Κυνουρίας (εικόνες)
Φωταγωγήθηκε το δεύτερο χριστουγεννιάτικο χωριό μας « το Χωριό των Ξωτικών» στον Αγιάννη. Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στους χριστουγεννιάτικου ρυθμούς του DJ δίπλα στην φωτιά και να δοκιμάσουν τις λιχουδιές που προσφέρθηκαν από τα ξωτικά και τους βοηθούς του Αι Βασίλη!! Μία ατμόσφαιρα μαγική δημιουργήθηκε στην όμορφη και γραφική πλατεία του χωριού με τα πολύχρωμα λαμπάκια που φώτισαν το μικρό χωριουδάκι των Ξωτικών.. Με πυροτεχνήματα και τραγούδι άνοιξαν οι πύλες του χωριού και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και 07/01 για να υποδεχτούν τους επισκέπτες από κάθε γωνιά….
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγιάννη τον Παναγιώτη Καμπύλη και τα μέλη του συλλόγου, τον πρόεδρο του χωριού τον Χρήστο Μπάρλα και τους φίλους του συλλόγου τον Κώστα Λαλογιάννη, την Κατερίνα Ρουμπή , την Μαρτίνα Λαλογιάννη, τον Βασίλη Τσιώρο, τον Κώστα Καψάλη, τον Νίκο Γαρδικιώτη και τον Μιχάλη Άρχοντα για την άψογη συνεργασία τους και για την στήριξη τους στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος μας «Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Α. Αρκαδίας» για την προβολή του τόπου.
Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς το Επιμελητήριο Αρκαδίας για τον δανεισμό των μικρών σπιτιών, τον κ. Ζώη Τσιώρο για την μεταφορά τους και τον κ. Θανάση Αντωνίου για την συναρμολόγηση αυτών, χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να έχει πραγματοποιηθεί το σιτισμό των χριστουγεννιάτικων χωριών μας!!
Ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλές γιορτές!!

Βίβιαν Μανωλέσου

Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Α. Αρκαδίας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...