Η συμβολή του Πραστού και των Τσακώνων Αγωνιστών στην Επανάσταση 1821 (εικόνες)
Εκδήλωση- αφιέρωμα έγινε για την συμβολή του Πραστού και των Τσακώνων Αγωνιστών στην Επανάσταση 1821.
Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Φίλων Πραστού-Καπετάν Γιωργάκης και σε όλους τους συμμετέχοντες για την διοργάνωση του σημαντικού αφιερώματος ιστορικής μνήμης και τιμής.
[Κεντρικός ομιλητής: Μιχαήλ Ε. Ξυδιάς, Εκπαιδευτικός.
Συμμετείχαν: Αρχείο Τσακωνιάς, Μαθητές Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ανδρέα-Πραστού, Μαθητές Γυμνασίου Αγίου Ανδρέα, όπως και τα παιδιά του Κατηχητικού Πραστού και Αγιανδρέα
Φιλική Συμμετοχή: Χορωδία γυναικών Ι.Ν. Υπαπαντής, Σούρσος Ιωάννης, Σούρσος Παναγιώτης]
Σχετικά Άρθρα
- Κοσμάς | "O δημόσιος δασικός δρόμος, που οδηγεί σε βοσκοτόπια και χωράφια είναι κλειστός για τους πολίτες και ανοιχτός μόνο για τα οχήματα της εταιρείας"
- Νέος επιστημονικά υπεύθυνος στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων ο Νίκος Κακούρας
- Συγκινητική η χριστουγεννιάτικη εορτή του Γυμνάσιου και Λυκείου Τροπαίων (εικόνες)
- Μια συγκινητική Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Κοντοβάζαινα (εικόνες)
- Τρόπαια | Μια μεγάλη αγκαλιά στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου - Χαμόγελα στην σχολική εορτή του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού (vd)






