Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στον Πλάτανο (εικόνες)
Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου χωριού χαροποιησε μικρούς και μεγάλους σε μια πολύ όμορφη βραδιά με πολλά κεράσματα και πολύ κέφι.
Ευχαριστούμε πολύ την κ. Μαρία Θανάσα-Παπαμάρκου που για άλλη μια φορα στηριξε το σύλλογο με κεράσματα στη μνήμη των γονέων της.
Ευχαριστούμε την πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ανατολικής Αρκαδίας κ. Βίβιαν Μανωλεσου για την όλη διοργάνωση!
Καλά Χριστούγεννα!
Σχετικά Άρθρα
- Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας | Παραμένει Πρόεδρος ο Γιαννούσης, Αντιπρόεδρος ο Καρδάσης, Γραμματέας ο Λάτσης (vd)
- Η νέα δημοτική επιτροπή του δήμου Τρίπολης - Όλα τα ονόματα!
- Ενισχύσεις έως 70% για επιχειρήσεις σε Μεγαλόπολη, Τρίπολη και Γορτυνία – Από 15 Ιουλίου οι αιτήσεις
- Ίδιο Προεδρείο στο δημοτικό συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας | Πρόεδρος ο Πλακοκέφαλος, Αντιπρόεδρος ο Σαμαρτζής και Γραμμτέας η Θεοδώρου - Μπάρλα
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης | Δεν αλλάζει το Προεδρείο - Συνεχίζει Πρόεδρος ο Αναστόπουλος, Αντιπρόεδρος ο Κοσκινάς και Γραμματέας ο Γούργαρης






