Αντιπυρικές ζώνες θα δημιουργηθούν στα όρια του οικισμών Άγιος Ανδρέας, Άνω Δολιανά, Ορεινό Κορακοβούνι, Πλατάνα και Πραστός

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «Προστασία και Αναβάθμιση Δασών 2024».
Το αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών συνολικού μήκους περίπου 4,75 χιλιομέτρων και πλάτους 10 μ. στα όρια του οικισμών Άγιος Ανδρέας, Άνω Δολιανά, Ορεινό Κορακοβούνι, Πλατάνα και Πραστός.
Ο κύριος στόχος του έργου είναι να συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη πυροπροστασία των οικισμών δεδομένης στη γειτνίασης αυτών με δάσος ή δασική έκταση.
Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των προσφορών ορίζεται η 24η Απριλίου 2025 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30.
Σχετικά Άρθρα
- Διακοπή νερού την Δευτέρα στο Παράλιο Άστρος
- Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης στο 9ο Προσκοπικό Μουσικό Φεστιβάλ Τρίπολης - Συγκεντρώθηκαν χρήματα για το Ειδικό Σχολείο Μαντινείας (εικόνες)
- Μήνυση για τις κατολιθήσεις στη Γορτυνία | Αναστόπουλος: "«Η Δικαιοσύνη θα αποδώσει τις ευθύνες"
- Αγγελία εργασίας | Η ομάδα του LUMARTE μεγαλώνει και αναζητά προσωπικό!
- Στο Ναύπλιο η πρώτη καλοκαιρινή συναυλία της Δημοτικής Χορωδίας Μεγαλόπολης (εικόνες)