Παράλιο Άστρος | Καμπύλης: "Τα έργα στην οδό "Καλλίτση" θα ολοκληρωθούν ως τις αρχές του 2026"
"Τοποθετήθηκε φωτισμός και συνεχίζονται οι διαμορφώσεις των υπόλοιπων χώρων. Η ολοκλήρωση αναμένεται έως τις αρχές του έτους". Αυτή ήταν η απάντηση του δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γιώργου Καμπύλη σε συνέντευξη του στο www.astros-kynourianews.gr.
Το έργο εντάσσεται σε παρεμβάσεις βελτίωσης του αστικού περιβάλλοντος και αναβάθμιση της λειτουργικότητα/αισθητικής της παραλιακής ζώνης του Παραλίου Άστρους.
Στόχος της παρέμβασης είναι η αναβάθμιση της παραλιακής ζώνης Παραλίου Άστρους (οδός Σ. Καλλίτση), με φιλικές προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο παρεμβάσεις.
Σχετικά Άρθρα
- Επί 18 ώρες ήταν αγνοούμενος ηλικιωμένος στο Μαίναλο | Εντοπίστηκε μετά από μεγάλη επιχείρηση δυνάμεων της Αρκαδίας! (εικόνες)
- Μαρνέρης: "Κάθε ημέρα με θαλασσοταραχή οι ρωγμές στον προσήνεμο μώλο του λιμανιού Πλάκας Λεωνιδίου μεγαλώνουν"
- Το Λεωνίδιο έκλινε ευλαβικό το γόνυ στην Παναγία Έλωνα (εικόνες)
- Τένις | Χάλκινο για τον Αντωνόπουλο του Smash
- Ποδόσφαιρο γυναικών - Γ' Εθνική | Στην έδρα του Αγίου Θωμά δοκιμάζεται η Ελπίδα Τρίπολης





