Απόπειρα κλοπής στα ΕΛΤΑ Άστρους Κυνουρίας
Μετά την θρασύτατη ληστεία στα ΕΛΤΑ Λουτρακίου, στόχος παραβατικών, ήταν το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Άστρος της Κυνουρίας.
Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, στις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής, 27 Μαρτίου 2026, πήρε σήμα το Αστυνομικό Τμήμα της Βόρειας Κυνουρίας, για περίπτωση παραβίασης εισόδου του εν λόγω καταστήματος. Η ιδιωτική εταιρεία φύλαξης του χώρου, μετά την ενεργοποίηση του συναγερμού, ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία για το περιστατικό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τα όσα αναφέρει η Αστυνομία, οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, επιχείρησαν, εσωτερικά, να διαρρήξουν το χρηματοκιβώτιο των ΕΛΤΑ. Ωστόσο, δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους και τράπηκαν σε φυγή.
Την έρευνα της υπόθεσης διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κυνουρίας.
Tags:
ΕΛΤΑ Άστρους,Σχετικά Άρθρα
- Ξανά γεμάτο το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" | Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ματς με την Κηφισιά
- Υπογραφή σύμβασης για τη «Δημιουργία Εθνικού Δικτύου Μονοπατιών και Διαδρομών Πεζοπορίας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας»
- Ερώτηση Βελόπουλου για "κατολισθητικά φαινόμενα και κίνδυνο δημόσιας ασφάλειας στον οικισμό Πετροβούνι Μεγαλόπολης"
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Κώστας Τζιούμης: “Εγκρίθηκαν 175.000 € για τσιμεντοστρώσεις- ασφαλτοστρώσεις στα χωριά μας”






