Ορκωμοσία δύο νέων υπαλλήλων ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας
Την ορκωμοσία δύο νέων υπαλλήλων κατηγορίας ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού πραγματοποίησε, χθες Τετάρτη 1 Απριλίου, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των υπηρεσιών του Δήμου με ανθρώπινο δυναμικό που προσλήφθηκαν μέσω της προκήρυξης 8Κ/2024.
Οι νέοι υπάλληλοι που έδωσαν τον προβλεπόμενο όρκο αναλαμβάνοντας επίσημα τα καθήκοντά τους είναι οι κάτωθι:
Πενταφρονίμου Σταματίνα, ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού
Σεΐκη Γιασεμή, ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού
Αναλαμβάνουν καθήκοντα στη Διεύθυνση Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βελτίωση της λειτουργίας του Δήμου και στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργος Καμπύλης, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε τις νέες υπαλλήλους στο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Είμαστε βέβαιοι ότι με υπευθυνότητα, συνέπεια και διάθεση προσφοράς θα συμβάλουν ουσιαστικά στο έργο της διοίκησης. Τους εύχομαι καλή αρχή και δημιουργική πορεία».
Tags:
Δήμος Βόρειας Κυνουρίας,Σχετικά Άρθρα
- Ελαιοχώρι | Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Προβολής Σιδηροδρομικής & Ελαιοκομικής Ιστορίας (vd)
- Ήττα με 2-1 για τον ASTERAS AKTOR στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας
- Ανανέωσε με την ΑΕΚ Τρίπολης ο Γιώργος Σπανάκης
- Πανελλαδικές | 457 νέοι φοιτητές στην Τρίπολη – Οι κενές θέσεις ξεπερνούν τις 300
- ΕΠΑ.Λ. Μεγαλόπολης | Συγχαρητήριο μήνυμα για την επιτυχία των μαθητών μας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
1 σχόλιο
-
Να δούμε πότε θα πιάσουν δουλειά οι νέοι και οι νέες. Φυσικό και επόμενο είναι να έχουν μόρια οι 55αρηδες.






