Κουμπαράδες στα Δολιανά - Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στον Σύλλογο «Φλόγα»
Στα καφενεία των Δολιανών έχουν τοποθετηθεί κουμπαράδες, ως μια μικρή πράξη προσφοράς και αγάπης για έναν μεγάλο σκοπό.
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στον Σύλλογο «Φλόγα» (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια), στηρίζοντας παιδιά και οικογένειες που δίνουν τη δική τους δύσκολη καθημερινή μάχη.
Με μια απλή κίνηση ο καθένας από εμάς μπορεί να γίνει μέρος αυτής της προσπάθειας και να προσφέρει ελπίδα, δύναμη και χαμόγελο εκεί που χρειάζεται περισσότερο.
Ας ενώσουμε όλοι την καρδιά και τη συμμετοχή μας σε αυτή τη δράση, δείχνοντας ότι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά παραμένουν ζωντανές στον τόπο μας.
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη!!!
Σχετικά Άρθρα
- Η ομάδα του Δημοτικού Σχολείου Λεωνιδίου στο 5ο Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων του Δήμου Καλαμάτας!
- Ο ASTERAS AKTOR τιμάει τη γιορτή της Μητέρας με φωτογραφίες των αθλητών και των αθλητριών του!
- Λεβίδι | Το Δίκτυο Σχολικών Μονάδων «Μέθεξις» προάγει τη Στρατηγική Σκέψη (εικόνες)
- Διήμερες περιβαλλοντικές δράσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος - Κοινή συνέντευξη τύπου από Σμυρνιώτη και Βέρρο (vd)
- Νέα διοίκηση στο Σύλλογο Καφεστιατόρων Αρκαδίας - Όλα τα ονόματα






