Menu
RSS
Παρασκευή, 18/07/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζευγάρι ηλικιωμένων από την Κυνουρία νοσηλεύεται στην Πάτρα | Καλά νέα για την υγεία τους - "Φαίνεται ότι θα επιστρέψουν σύντομα σπίτι τους"! (vd)

Ζευγάρι ηλικιωμένων από την Κυνουρία νοσηλεύεται στην Πάτρα  | Καλά νέα για την υγεία τους - "Φαίνεται ότι θα επιστρέψουν σύντομα σπίτι τους"! (vd)

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από το χωριό Στόλος Κυνουρίας έχουν διαγνωστεί με κορωνοϊό και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Πάτρας.

Πρόκειται για έναν 80χρονο άνδρα που διαγνώστηκε πρώτος με κορωνοϊό και την 74χρονη σύζυγό του που μεταφέρθηκε προσφάτως στην Πάτρα.

Τα νεότερα για την υγείας τους είναι θετικά και είναι πιθανό σύντομα να επιστρέψουν στο σπίτι τους!

Αυτό προέκυψε από τη σημερινή, νέα ενημέρωση από το Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας Γιώργο  Καμπύλη και τη Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Άστρους κ. Περδικάκη Πηγή για τις εξελίξεις σχετικά με το κορωνοϊό.

Επιπλέον, η κυρία Περδικάκη είπε ότι ο γιατρός και ο οδηγός που είχαν συνοδεύσει τον ασθενή έκαναν τεστ, διαγνώστηκε ότι δεν έχουν ΄νοσούν από κορωνοϊό και επέστρεψαν στην εργασία τους.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...