Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Περιπέτεια με την υγεία της είχε η Άννα Μαρία Μπιλίδα - "Πόσο εύκολο είναι να βρεθείς από τη μια στιγμή στην άλλη καθηλωμένη και αδύναμη"

Περιπέτεια με την υγεία της είχε η Άννα Μαρία Μπιλίδα - "Πόσο εύκολο είναι να βρεθείς από τη μια στιγμή στην άλλη καθηλωμένη και αδύναμη"
Μία περιπέτεια με την υγεία της πέρασε προσφάτως η μουσικός και τραγουδίστρια Μαρία Μπιλίδα από την Αρκαδία.

Η ίδια θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της για αυτή τη δύσκολη στιγμή, με μία δημόσια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, υπογραμμίζοντας την μεγάλη στήριξη από την μητέρα της, Κωνσταντίνα Παλυβού.

Συγκεκριμένα έγραψε: "Όταν για σχεδόν δυο χρόνια «τρέχεις» έναν ατελείωτο αγώνα δρόμου να προλάβεις τα πάντα και να τα τοποθετήσεις όλα σε μια σειρά, με πίεση, άγχος και πολύ στρες.. Κάπου εκεί έρχεται ο οργανισμός σου, το σώμα σου, να πάρουν τον λόγο και να σου κατεβάσουν ταχύτητα.

Έτσι έγινε και στη δική μου περίπτωση.. Το σώμα μου αποφάσισε να μου «μιλήσει» πρώτη φορά με τον Covid τον Ιούλιο και τώρα με μια εγχείρηση ρουτίνας -όπως λένε- να με πείσει για τα καλά πως προτεραιότητα είναι η ψυχική και η σωματική υγειά μου. Όταν είσαι όμως «μέσα» στο ταρτάν ξεχνάς για λίγο τον πραγματικό σκοπό της ζωής.. Βιώνεις έναν μικρό λανθιμικό «Κυνόδοντα», ονομάζεις αλλιώς τα πράγματα, φτιάχνεις έναν μικρόκοσμο που θεωρείς πως σε κρατάει ασφαλή μ’ έναν τρόπο.. Ευτυχώς το σώμα δεν ψεύδεται ποτέ και ξεκινάει την κουβέντα του τη στιγμή που εσύ θεωρείς πως δεν είναι η κατάλληλη.. Εκείνο ξέρει, γνωρίζει κάθε τι που κρύβεις, κάθε πόνο, κάθε σκέψη, κάθε άγχος που το φορτώνεις καθημερινά.. Εκείνο αποφασίζει πως και πότε οι αντοχές τελειώνουν και η διαδικασία αναθεώρησης σου επιβάλλεται πια. Μετά από 15 μέρες στο κρεβάτι και πολύ πόνο, πήρα ένα μικρό μάθημα για το πως και πόσο εύκολο είναι να βρεθείς από τη μια στιγμή στην άλλη καθηλωμένη και αδύναμη. Ευτυχώς για μένα έχω μια εξαιρετική μαμά που έτυχε να είναι μαζί μου σε όλα τα δύσκολα και να είναι το βασικό μου στήριγμα όλες αυτές τις μέρες. Μαμάδες του κόσμου χωρίς εσάς δε ξέρω τι θα κάναμε!

 

Μετά απ όλα αυτά θα σας πω να σας προσέχετε, να σας αγαπάτε και να σας φροντίζετε από μέσα προς τα έξω καθημερινά. Κι αν κάτι δεν βγήκε καλά, μην σας πατάτε κάτω.. Δεν πειράζει. Κανείς δεν αξίζει παραπάνω από την υγεία σας. Σας φιλώ και εύχομαι να τα πούμε σύντομα σε μια απίστευτη συναυλία με χαμόγελα και όμορφες μουσικές. XX

P.S.: Φιλαράκια μου αγαπημένα ευχαριστώ που έστω και από μακριά μου δώσατε δύναμη και χαμόγελο. Ξέρετε ποιοι είστε."

 

2 σχόλια

  • Φωντας Γιοκαρης
    Φωντας Γιοκαρης Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 20:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Περαστικά και γρήγορα μαχιμη με την υπεροχη φωνή σου

  • Κουρτη γεωργια
    Κουρτη γεωργια Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 18:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Περαστικά σου Άννα!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...