Menu
RSS
Τρίτη, 22/07/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νοσοκομεία | Στις 3 μ.μ. ανοίγει η πλατφόρμα για προσλήψεις σε επικουρικό και εμβολιασμένο προσωπικό

Νοσοκομεία | Στις 3 μ.μ. ανοίγει η πλατφόρμα για προσλήψεις σε επικουρικό και εμβολιασμένο προσωπικό
Στις 3 το μεσημέρι αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που προέκυψαν αφότου οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί τέθηκαν σε αναστολή εργασίας.

Οι προσλήψεις θα είναι τρίμηνης διάρκειας και απευθύνονται σε επικουρικό και εμβολιασμένο προσωπικό, πλην ιατρών, που θα καλύψουν τις θέσεις που ανοίγουν λόγω της άρνησης των υγειονομικών να εμβολιαστούν.

Στόχος ήταν από την αρχή η κάλυψη των κενών με μετακινήσεις προσωπικού εντός νοσοκομείου ή Κέντρου Υγείας αρχικά αλλά κι εντός Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) και σύμπτυξη κλινικών και τμημάτων, αλλά και συμβάσεις fast track με τον ιδιωτικό τομέα για την παροχή υπηρεσιών εντός του ΕΣΥ όπου χρειαστεί.

https://www.protothema.gr/

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...