Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Σταύρος Μπασακιώτης για την περιπέτεια υγείας της μητέρας του | "Εξαιρετικοί επιστήμονες και πραγματικοί άνθρωποι στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο"

Ο Σταύρος Μπασακιώτης για την περιπέτεια υγείας της μητέρας του | "Εξαιρετικοί επιστήμονες και πραγματικοί άνθρωποι στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο"
Ο Σταύρος Μπασακιώτης από την Τρίπολη εξιστορεί την περιπέτεια υγείας που βίωσε η μητέρα του και υπογραμμίζει τις εξαιρετικές υπηρεσίες που δέχθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Ειδικότερα αναφέρει ... "Επιτέλους η περιπέτεια της μητέρας μου ήρθε σε πορεία αποκατάστασης.

Η Μητέρα μου μετά από ατύχημα που είχε πριν από αρκετές ημέρες έσπασε το ισχίο της σε δύσκολο σημείο. Μετά από αυτό νοσηλεύτηκε και εγχειρίστηκε στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης στο τμήμα της ορθοπεδικής, όπου σήμερα πήρε το εξιτήριο της.
Συνηθισμένη χειρουργική επέμβαση για τους ανθρώπους που την χειρούργησαν(ναι,για τους συγκεκριμένους επιστήμονες), αλλά δεν παύει να είναι ένα δύσκολο χειρουργείο, Αφού αντικατέστησαν την κούπα και μέρος του οστού με τεχνητό μόσχευμα.
Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και συγκεκριμένα τον κύριο Φόρτη και τον κύριο Βέργαδο ,που έπεσαν κυριολεκτικά επάνω στην μητέρα μου και φρόντισαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για ένα άψογο αποτέλεσμα!

Εξαίρετοι επιστήμονες και πραγματικοί άνθρωποι!!! Είναι οι γιατροί που θα ήθελε να έχει ο κάθε ασθενής απέναντι του…

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και ιδιαίτερα το διοικητή του Παναρκαδικού νοσοκομείου Τρίπολης κύριο Τάσο Τζανή,που με βάση τα δεδομένα της εποχής διατηρούν το νοσοκομείο αυτό σε τόσο καλό επίπεδο, που θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν διαφέρει με μία ιδιωτική κλινική, τόσο εξοπλισμό όσο και σε εξυπηρέτηση και παροχές!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου σε όλη την ομάδα του Παναρκαδικού νοσοκομείου Τριπόλεως,για ότι προσφέρατε στην Μητέρα μου!!!
Υγ: Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους ανθρώπους που έδωσαν αίμα (Takis Takaros ,Θεμιστοκλής Σταύρου Μπάζος) και σε εκείνους στήριξαν την οικογένειά μου σε ότι χρειαστήκαμε!!!
Με εκτίμηση ,
Σταύρος Μπασακιώτης"

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 05 Σεπτεμβρίου 2021 18:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή αν δεν έκαναν τα αυτονόητα οι επιστήμονες και τη δουλειά τους τι είδους ευχαριστώ θα εισέπρατταν;;
    Γι'αυτό τραβάμε αυτά που τραβάμε!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2021 20:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Να λέμε αλήθειες, ο Steve δεν έχει καμια σχέση με τον αδελφό του. Ο άλλος δεν πιστεύει σε αυταπόδεικτα πράγματα και έχει ξεφεύγει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...