Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παλλάδιον | Υψηλού επιπέδου καινοτόμες υπηρεσίες - Η νευροανάδραση, η ρομποτική και η υδροθεραπεία

Παλλάδιον | Υψηλού επιπέδου καινοτόμες υπηρεσίες - Η νευροανάδραση, η ρομποτική και η υδροθεραπεία

Μία σειρά από καινοτόμες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου παρέχει το ΚΑΑ «Παλλάδιον», καλύπτοντας σοβαρά κενά στον τομέα της αποκατάστασης και της αποθεραπείας.

Πρόκειται για μία δομή υγείας η οποία έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί πολυτέλεια για την περιοχή μας, εξυπηρετώντας περιστατικά όχι μόνο από την Αρκαδία και την Πελοπόννησο, αλλά σχεδόν από το σύνολο της χώρας.

Μία έμπειρη ομάδα από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, είναι αφοσιωμένη στην πρόληψη και αποκατάσταση των προβλημάτων υγείας του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά.

ΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Νευροανάδραση - Παλλάδιον - Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας

Νευροανάδραση - Η χρήση της είναι ενδεδειγμένη για τη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων που έχει ο εγκέφαλός μας. Αυτή η εκπαίδευση εξασκεί εκείνες τις νευρικές οδούς που επιτρέπουν στον εγκέφαλο να επιτυγχάνει την καλύτερη δυνατή απόδοση σε διάφορους τομείς και χρησιμοποιείται αποτελεσματικά σε διάφορες συμπτωματολογίες όπως Άγχος, Στρες, Φοβίες, Kατάθλιψη, Αυπνία Κρίσεις Πανικού, Μαθησιακές δυσκολίες, Δερματικές αλλεργίες, Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης και πολλούς άλλους.

Ρομποτική Αποκατάσταση - Παλλάδιον - Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας

Ρομποτική αποκατάσταση- Το ειδικό Τμήμα Ρομποτικής αποτελείται από ρομποτικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας που εξασφαλίζουν άριστα και γρήγορα αποτελέσματα αποθεραπείας και αποκατάστασης και για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Οι ρομποτικές συσκευές καλύπτουν όλο το φάσμα των θεραπειών από τα κάτω και άνω άκρα μέχρι και τις παθήσεις της σπονδυλικής στήλης.

Χώρος Υδροθεραπείας - Παλλάδιον - Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας

Υδροθεραπεία - Το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, διαθέτει δύο θεραπευτικές πισίνες, σε έναν άνετο χώρο 400 τ.μ με θέα τον κήπο. Είναι εργονομικά σχεδιασμένες, με επίπεδα διαφορετικού βάθους νερού και εξοπλισμένες με ειδικούς γερανούς, που επιτρέπουν την χρήση τους ακόμα και από άτομα που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά κινητικά προβλήματα ή αναπηρία. Επιπλέον διαθέτουν συσκευές στήριξης και αντίστασης, πολύζυγο, σύστημα υδρομασάζ εστιακό και πυθμένα, σύστημα αντίθετης κολύμβησης, καθώς και κατάλληλο εξοπλισμό για ασκήσεις εντός του νερού.

Διαιτολογία - Ο κλινικός διαιτολόγος του Κέντρου ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ προτείνει εξειδικευμένα διαιτολόγια που ταιριάζουν στις ανάγκες του κάθε ασθενούς ξεχωριστά, παρακολουθεί τη σωστή εφαρμογή του διαιτολογίου και συμβουλεύει τους ασθενείς και τους οικείους τους για τις νέες διατροφικές συνήθειες που θα πρέπει να υιοθετηθούν μετά το εξιτήριο από το Κέντρο

Ρεφλεξολογία -Ο ρεφλεξολόγος του κέντρου μας με ειδικές κινήσεις ενεργοποιεί τα σημεία-κλειδιά του θεραπευόμενου που βρίσκονται σε πέλματα και παλάμες. Η Ρεφλεξολογία μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην καταπολέμηση του στρες, ορισμένων οργανικών παθήσεων και να προσφέρει ισορροπία στον οργανισμό.

Αναλυτικές λεπτομέρειες για τις υπηρεσίες του ΚΑΑ Παλλάδιον μπορείτε να διαβάσετε εδώ https://www.palladion-rehab.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...