Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καταγγελία – «βόμβα» από τον δικηγόρο Αντωνιάδη με αναφορές στο θάνατο 15χρονου στα Μαντέικα και στο εμβόλιο | Ανάστατη η τοπική κοινωνία – Πότε θα δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις;

Καταγγελία – «βόμβα» από τον δικηγόρο Αντωνιάδη με αναφορές στο θάνατο 15χρονου στα Μαντέικα και στο εμβόλιο | Ανάστατη η τοπική κοινωνία – Πότε θα δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις;

Καταγγελία – «βόμβα» από τον δικηγόρο Αντωνιάδη με αναφορές στο θάνατο 15χρονου στα Μαντέικα και στο εμβόλιο | Ανάστατη η τοπική κοινωνία – Πότε θα δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις;

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αρκαδίας, με τον ξαφνικό θάνατο ενός 15χρονο παιδιού, το πρωί της Δευτέρας (13/9/2021), στο χωριό Μαντέικα, όπως διαβάσατε στο ρεπορτάζ του www.kalimera-arkadia.gr.

Επισήμως, από την αστυνομία αναφέρεται ότι ο νεαρός βρέθηκε από συγγενικό του πρόσωπο, το πρωί της Δευτέρας με την ΕΛ.ΑΣ. να ενημερώνεται λίγο μετά τις 07.00.

Η υπόθεση ερευνάται και προς το παρόν το μόνο που έχει κάνει γνωστό η αστυνομία είναι ότι αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια.

Από τη στιγμή, που έγινε γνωστή αυτή η συγκλονιστική είδηση, η αλήθεια είναι ότι επικρατεί μια αναστάτωση στην τοπική κοινωνία. Υπάρχουν διάφορες συζητήσεις και εικασίες γύρω από το θάνατο του παιδιού, αν και επαναλαμβάνουμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ενημέρωση για την αιτία του θανάτου.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, έρχεται μία δημόσια, επώνυμη παρέμβαση από τον Δικηγόρο Αθηνών Νίκο Αντωνιάδη, να δημιουργήσει περισσότερα ερωτηματικά.

Ο κ. Αντωνιάδης, ο οποίος είναι Δικηγόρος που ασχολείται πολύ έντονα με ζητήματα που αφορούν την πανδημία του κορωνοϊού και έχει προβεί σε δεκάδες τοποθετήσεις, αλλά και σε μηνυτήριες αναφορές, προχώρησε σε μία ανάρτηση για το θάνατο του παιδιού, στα Μαντέικα, μέσα από την ιστοσελίδα του nikosantoniadis.tv.

Το «Καλημέρα Αρκαδία», στο πλαίσιο ενημέρωσης του αναγνωστικού κοινού και λόγω της σοβαρότητας που αφορά το θάνατο ενός ανήλικου παιδιού, γεγονός που απασχολεί εντονότατα την τοπική κοινωνία, παραθέτει τα όσα καταγγέλλει ο κ. Αντωνιάδης, χωρίς πάντως να υιοθετεί το περιεχόμενο της καταγγελίας.

Παρά ταύτα όμως, σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από την εν λόγω δημόσια καταγγελία, πρέπει να δοθούν απαντήσεις για τον θάνατο αυτού του παιδιού, διότι η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη από ένα γεγονός το οποίο συνέπεσε μάλιστα με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

 

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

«ΝΕΚΡΟΣ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΗΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΝΤΕΪΚΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ !!! OI ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΦΡΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΕΚΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ !!! ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ !!!

ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ,

ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ ,

ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ,

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΚΡΟΨΙΑ !!!

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΙΩΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ;;;

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ …ΚΟΒΙΝΤ ;;;

Το τραγικό είναι ότι ότι το παιδάκι αυτό έκανε το εμβόλιο επειδή δεν έχουν internet στο σπίτι τους και δεν μπορούσαν να δηλώνουν το self test.

ΔΕΝ ήθελε να το κάνει…

Είναι μία πάμπτωχη οικογένεια, αμόρφωτοι άνθρωποι, σε ένα χωριό με ελάχιστους κατοίκους, ζούνε από τα πρόβατά τους, και έχουν άλλα τέσσερα παιδάκια.

Ο πατέρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από τον ισχυρό κλονισμό που υπέστη όταν βρήκαν το παιδάκι τους νεκρό στο κρεβάτι.

Όλα τα στοιχεία της οικογένειας είναι στη διάθεση της Εισαγγελίας Τρίπολης.

ΑΡΚΕΤΑ !!!

ΔΕΝ θα μείνει έτσι αυτό !!!

ΔΕΝ θα το αφήσω ΕΓΩ να περάσει έτσι αυτό !!!

Την ίδια ώρα που βλέπω και ξαναβλέπω, γιατί είναι δύσκολο να πιστέψω ότι ακόμη και αυτή η Παγώνη ξεστόμισε αυτά τα τρομακτικά πράγματα στην τηλεόραση, το βίντεο που μου έστειλαν από

μία ακόμα εμφάνισή της στα κανάλια.

Όταν απαντώντας σε ερώτηση τι θα γίνει αν τα παιδιά στα σχολεία εμβολιαστούν κρυφά από τους γονείς τους, από τα συνεργεία που ονειρεύεται ότι θα επισκέπτονται τις σχολικές μονάδες, είπε

χασκογελώντας το αδιανόητο “ε, δεν τρέχει και τίποτα” !!!

Και είπε, μάλιστα, ότι όλα αυτά τα έχει προτείνει στον υπουργό.

Οπότε δεν μένει παρά να βγει ο ΝΟΜΙΚΟΣ κ. Πλεύρης και να μας πει τι απάντησε στην Παγώνη.

Συμφώνησε…;»

9 σχόλια

  • Γιατροσόφι
    Γιατροσόφι Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 12:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Το τεστ κορονοϊού το κάνουν γιατί αν είναι θετικό, πρέπει να κρατηθεί η σωρός 7 μέρες πριν να επιτραπεί η νεκροψία για λόγους μείωσης της διασποράς του ιού, όχι για να πουν ότι αιτία θανάτου ήταν ο κορωνοιός!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 11:46 Σύνδεσμος σχολίου

    «Δεν έγινε και τίποτα» απάντησε η κα Παγώνη αν εμβολιαστούν τα παιδιά κρυφά…..
    Και γιατί να υπάρχει πρόβλημα;;;; αφού μας θεωρούν χαζούς ο κ Μητσοτάκης ασκεί το χουντικό του καθεστώς χωρίς καμία ιδιαίτερη αντίσταση από το λαό … μας μαντρώνει στις 6 σαν τα πρόβατα και σε λίγο θα μας εμβολιάζει άσχετα αν θέλουμε η όχι εδώ μας εκβιάζει άμεσα χωρίς κανένα ηθικό φραγμό καθώς μας λέει θέλετε να μπορείτε να εργάζεστε να κάνετε εμβόλιο.

    Ελλάδα η χώρα όπου γεννήθηκε το πολίτευμα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ καταρρέει και αντ’αυτής έρεχεται η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ Μ@Λ@Κ@ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!
    Είναι ντροπή της κας Παγώνη να λέει ότι θα εμβολιάζουν τα παιδιά μας κρυφά (δεν είμαι ακόμα μητερα)αλλά να είναι σίγουρη ότι αν το έκανε έστω και σε ένα παιδί κρυφά και ας μην ήταν δικό μου ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΕΦΤΕΛΙΖΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ποια είναι η κα Παγώνη που μπορεί να καταλύσει την ανθρώπινη ελευθερία….

    ΝΤΡΟΠΗ

  • δημοτης
    δημοτης Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 21:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Και εγω ντρεπομαι για την απαντηση του νοσοκομειου τριπολης αν αληθευει.Δεν θα πρεπει να τιμωρηθει ο ανευθυνουπευθυνος που απάντησε ετσι.Απλα ρωταω σαν απλος πολιτης.

  • Μιχόπουλος Ηλίας
    Μιχόπουλος Ηλίας Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 22:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό καί αν είναι αλήθεια; Έτσι τελικά θά πεθάνουν τά παιδιά. Ή λέξη ντροπή είναι τίποτα. Εγώ ντρέπομαι για την κυβέρνηση πού κυβερνά την Ελλάδα....

  • LEFT FINICKOPPULOS
    LEFT FINICKOPPULOS Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 18:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Balte eseiw oprvta mia fvtografia kai met ablepoyme gia ton dikhgoro ...

  • Παναγιώτης Κλειούφης
    Παναγιώτης Κλειούφης Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 15:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Σκοταδισμός εν Ελλάδι εν έτει 2021 ..... Και η μ@λ@κι@ πάει σύννεφο ☁️☁️☁️

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 10:15 Σύνδεσμος σχολίου

    09:29 Και εσύ βλαμμένος

  • Λάμπρος
    Λάμπρος Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 10:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν έχετε καμιά πιο κοντινή φωτογραφία του δικηγόρου;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 09:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν ακραίοι...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...