Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βατόπουλος μετά από ερώτηση για το θάνατο 15χρονου στην Αρκαδία: "Είναι τραγικό. Δυστυχώς, άνθρωποι, πεθαίνουν, έτσι κι αλλιώς" (vd)

Βατόπουλος μετά από ερώτηση για το θάνατο 15χρονου στην Αρκαδία: "Είναι τραγικό. Δυστυχώς, άνθρωποι, πεθαίνουν, έτσι κι αλλιώς" (vd)
Στο Mega φιλοξενήθηκαν το πρωί της Τετάρτης (15/9/2021) ο Νίκος Τζανάκης, Καθηγητής Πνευμονολογίας και Άλκης Βατόπουλος, Καθηγητή Μικροβιολογίας.

Η συζήτηση στράφηκε κάποια στιγμή για το θάνατο 15χρονου στην Αρκαδία, με τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Χασαπόπουλο να θέτει το σχετικό ερώτημα και ο κ. Βατόπουλος να απαντά .. "Δυστυχώς, άνθρωποι, πεθαίνουν, έτσι κι αλλιώς. Παθαίνουν εγκεφαλικά, εμφράγματα, αιφνίδιος θάνατος στα παιδιά είναι ένα τραγικό, αλλά υπαρκτό γεγονός. Υπάρχουν περιστατικά παιδιών κάθε χρόνο που πεθαίνουν από αιφνίδιο θάνατο. Δεν πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στο εμβόλιο."

Από την πλευρά του ο κ. Τζανάκης είπε "Συμπονούμε και συμπάσχουμε με τους γονείς. Είναι πραγματικά τραγικό αυτό. Θα πρέπει να πούμε όμως ότι σε δύο μέρες δεν μπορώ να φανταστώ κάποια αντίδραση στον οργανισμό που να σχετίζεται με το εμβόλιο. Η μυοκαρδίτιδα μπορεί άνετα να τεκμηριωθεί από την ιατροδικαστική εξέταση. Η θρόμβωση επίσης δεν μπορεί αν σηματοδοτηθεί μέσα σε δύο ημέρες. Σε αυτό το θάνατο δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο μηχανισμό που να σχετίζεται με το εμβόλιο".

Δείτε μετά το 3ο λεπτό.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...