Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έξαλλος ο Ρεβελιώτης: «Κάποιοι απατεώνες μετέτρεψαν το Νοσοκομείο της Τρίπολης σε επιχείρηση εκμετάλλευσης ανθρώπινου πόνου»!

Έξαλλος ο Ρεβελιώτης: «Κάποιοι απατεώνες μετέτρεψαν το Νοσοκομείο της Τρίπολης σε επιχείρηση εκμετάλλευσης ανθρώπινου πόνου»!

Με μία γραπτή δημόσια παρέμβασή του, ο Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής, Γιώργος Ρεβελιώτης, ο οποίος αυτές τις ημέρες, είναι στην Ελλάδα, εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή του για την κατάσταση που έχει  περιέλθει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης.

Στη γραπτή δήλωση του, λέει πολλά και σημαντικά πράγματα, ενώ στέλνει το μήνυμα προς όλους ότι οι Αρκάδες της Αμερικής θα κάνουν μία τελευταία προσπάθεια για να μπει μια τάξη…

Συγκεκριμένα, γράφει: «Εδώ και πολλά χρόνια το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης έχει επέλθει σε μια κατάσταση τραγική και απαράδεκτη. Δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση σε Ινστιτούτο υγειονομικής περίθαλψης και ενδιαφέροντος, παρά μόνο σε μια επιχείρηση εκμετάλλευσης ανθρώπινου πόνου, από άτομα απερίσκεπτα, επιπόλαια και απατεώνες. Άτομα που μοναδικό τους σκοπό είχαν την προσωπική εξέλιξη και κέρδος, και σαν μοναδικό κίνητρο το προσωπικό τους όφελος. 
Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο που με τόσο κόπο και πόνο ίδρυσαν οι πρόγονοί μας και που για πολλά χρόνια ήταν στολίδι όχι μόνο στην Αρκαδία αλλά σε όλα τα Βαλκάνια να έχει επέλθει σε αυτή την κατάσταση. Αυτός είναι και λόγος που απασχολεί την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής, της οποίας και οι προσπάθειες δεν έχουν βρει καμία ανταπόκριση, και δεν έχουν αντιμετωπιστεί ούτε στο ελάχιστο με τον σεβασμό που τους πρέπει και τους οφείλονται. Για ακόμη μια φορά θα προσπαθήσουμε να έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά στο να ολοκληρώσουμε ένα μεγάλο όνειρο για ένα μεγάλο και πολύ σοβαρό έργο. Δυστυχώς (ή ευτυχώς), αυτή θα είναι και η τελευταία προσπάθεια που μας επιτρέπεται πλέον να κάνουμε. Η τελευταία προσπάθεια προς την επίτευξη ενός στόχου που έως τώρα όχι μόνο δεν έχουμε δείγματα θετικών αποτελεσμάτων, του εναντίον, που μόνο εμπόδια συναντάμε στο δρόμο μας.
Θα είναι και η τελευταία φορά που θα προσπαθήσουμε να παρακινήσουμε κάποιον πολιτικό να ασχοληθεί με αυτό το τόσο σοβαρό πρόβλημα. Θα είναι η τελευταία φορά που θα προσπαθήσουμε να συνεργαστούμε με κάποιον, και στην προκειμένη με τον νέο Υπουργό, κύριο Άδωνι Γεωργιάδη, και ελπίζουμε αυτή τη φορά να δούμε έστω μια αμυδρή ένδειξη ενδιαφέροντος, ενώ σημαντική σε αυτήν την προσπάθεια θα παίξει και η συμβολή του Αρκά σύμβουλου κύριου Βαλασόπουλου. 
Από τα κυριότερα θέματα που θα συζητηθούν και περιμένουμε απαντήσεις είναι σαφώς η ανακαίνιση που έχει ξεκινήσει εδώ και πόσο καιρό. Η ανακίνηση που έχει απορροφήσει τεράστια ποσά από το Ελληνικό Δημόσιο και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία ανακαίνιση όχι μόνο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη αλλά σε πολλές περιπτώσεις αποτελεί και παγίδα κινδύνου, τόσο για τους ασθενείς και τους επισκέπτες όσο και για τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου.
Επίσης μεγάλη βάση θα δώσουμε και στο θέμα του κυλικείου του οποίου την ύπαρξη θεωρούμε και εντελώς παράνομη. Σαν Ομοσπονδία και για κανέναν λόγο δεν είμαστε εναντίον της αδειοδότησης σε αναπήρους πολέμου, ωστόσο την εγκατάσταση των κυλικείων/περιπτέρων σε ιδιωτικούς χώρους δεν θα την επιτρέψουμε. Είναι εντελώς παράλογο να υπάρχει μια υγιής τέτοια επιχείρηση μέσα στο χώρο του Νοσοκομείου και το ίδιο το Νοσοκομείο να μην επωφελείται από αυτό. Την στιγμή μάλιστα που τα έσοδα αυτά θα μπορούσαν να διατίθενται προς την αγορά ιατρικού εξοπλισμού, πού τόσο έχει ανάγκη αυτό το καιρό το Νοσοκομείο.
Κανένα κίνητρο πολιτικό δεν μας παρακινεί. Κανένα κόμμα πολιτικό δεν υποστηρίζουμε. Κανέναν πολιτικό δεν ψηφίζουμε. Μοναδικό μας κίνητρο και κινητήριος δύναμη, το πάθος μας να συνεχίσουμε το σπουδαίο έργο των προγόνων μας. Να μπορέσουμε πάλι μια μέρα μαζί με τα παιδιά μας να θαυμάσουμε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης στη θέση που πραγματικά του αξίζει και του αρμόζει. Στην κορυφή μαζί με τα καλύτερα και μεγαλύτερα Νοσοκομεία της Ευρώπης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...