Menu
RSS
Τετάρτη, 01/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κέντρο Υγείας Τροπαίων | Ξανά στην επιφάνεια το πρόβλημα με την έλλειψη οδηγών και ασθενοφόρων

Κέντρο Υγείας Τροπαίων | Ξανά στην επιφάνεια το πρόβλημα με την έλλειψη οδηγών και ασθενοφόρων
Με αφορμή περιστατικό που συνέβη χθες στο ΚΥ Τροπαιων θα ήθελα να επισημάνω την μεγάλη ανάγκη για καλύτερη κάλυψη της υγειονομικής φροντίδας των κατοίκων.
Ένα μεγάλο πρόβλημα του Κέντρου Υγείας Τροπαίων είναι η έλλειψη ασθενοφόρου αφού αυτό πού υπάρχει δεν ανταποκρίνεται αλλά και η έλλειψη οδηγών.
Αποτέλεσμα αυτού είναι οι κάτοικοι να νοιώθουν ανασφάλεια όλες τις ώρες του 24ωρου Το Κέντρο Υγείας Τροπαίων εξυπηρετεί σε μεγάλη έκταση πολλά μικρά χωριά με δρόμους σμπαραλιασμενους. Όταν υπάρξει περιστατικό αναγκάζονται οι γιατροί να καλέσουν ασθενοφόρο από την Τρίπολη. Όλοι καταλαβαίνετε πόσος χρόνος χρειάζεται Αναρωτήθηκε κανείς τι μπορεί να συμβεί σε έκτακτο σε επείγον περιστατικό??Αναρωτήθηκε κανείς κάποιοι πού έφυγαν από την ζωή αν θα είχαν σωθεί εάν υπήρχε άμεση και έγκαιρη επέμβαση Αναρωτήθηκε κανείς εάν πρέπει να συνεχιστεί αυτό? Δεν πρέπει να δοθεί άμεση λύση??
Επίσης θέλω να επισημάνω την αναγκαιότητα ενός μικροβιολογικού εργαστηρίου.
Το 2016 άνοιξε δίπλα στο Κ Υγείας μικροβιολογικό και έδωσε ελπίδα στους κατοίκους ιδιαίτερα των κατοίκων από τα μακρινά χωριά ότι θα μπορούν να κάνουν εξετάσεις χωρίς να τρέχουν στην Τρίπολη η στον Πύργο Δυστυχώς σε σύντομο χρονικό διάστημα και με συνοπτικές διαδικασίες έκλεισε Επίσης θα πρέπει να λειτουργήσει και το ακτινολογικό.
Το Κέντρο Υγείας στηρίζεται στην προσπάθεια κάποιων έμπειρων ιατρών οι οποίοι αγωνίζονται με φιλότιμο και σκύβουν με σεβασμό και διακριτικότητα στους ασθενείς από τους οποίους οι περισσότεροι είναι υπερήλικες.
Καλούμε άμεσα τούς υπεύθυνους του Δήμου της Περιφέρειας του υπουργείου Υγείας να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να δώσουν λύση για την σωστή λειτουργία του Κ Υγείας Τροπαίων.
Σας ευχαριστώ πολύ ελπίζω και αισιοδοξώ.
Κώστας Νίτσιος

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 22:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Μη μου τους κύκλους τάραττε......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...