Έρχεται στην Τρίπολη η Νατάσα Παζαΐτη - Καραμανλή!

Την Κυριακή (22 Μαΐου 2022) στις 12:00 το μεσημέρι, θα γίνει η εκδήλωση ονοματοθεσίας οδού στην περιοχή Νέας Αγοράς του Δήμου Τρίπολης με την ονομασία "ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΙΩΑΝΝΗ Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ".
Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, την πόλη της Τρίπολης θα επισκεφθεί και η Γενική Χειρουργός – Χειρουργός μαστού, κυρία Νατάσα Παζαΐτη - Καραμανλή, η οποία είναι σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας και πρώην αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή.
Η κυρία Παζαΐτη είναι ανάμεσα στους ομιλητές της εκδήλωσης.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
5 σχόλια
-
"Να 'τανε η ζήλια ψώρα, θα κολλούσε όλη η χώρα"παροιμία
-
Νηπιαγωγός σπούδασε, αλλά με σύζυγο πρωθυπουργό τον Κωστάκη προήχθη σε γιατρίνα εντελώς ξαφνικά!
Χα χα χα είναι να τρελλαίνεσαι... -
Καλέ μην κάνετε έτσι! Μήπως αν ειρωνεύεστε και βρίζετε θα αλλάξουν τα κακώς κείμενα; Φροντίστε, (συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου), να βελτιωθείτε και να εξελιχθείτε ως άνθρωποι και μόνο τότε θα καταλάβετε το νόημα και την βαρύτητα των πραγμάτων. Με κριτική από τον καναπέ και το πληκτρολόγιό μας, μάλλον δεν αλλάζουμε προς το καλύτερο τον κόσμο.
-
Γιατρός; τί γιατρός πότε σπούδασε ; δια αλληλογραφίας; ουαουουου...
-
και κάτι τρέχει στα γύφτικα...