Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βιβλίο από τη Φαίη Μπαρμπαλιά - Μάνεση | Τα έσοδα θα διατεθούν για πρόληψη και καταπολέμηση καρκίνου του μαστού στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Βιβλίο από τη Φαίη Μπαρμπαλιά - Μάνεση | Τα έσοδα θα διατεθούν για πρόληψη και καταπολέμηση καρκίνου του μαστού στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο
Ευγενική και άκρως καλοσυνάτη, η συμπατριώτισσα μας Φαίη Μπαρμπαλιά-Μάνεση είναι ένα κορίτσι με εξαιρετική κοινωνική δράση που όμως επέλεξε να κινείται σχεδόν αθόρυβα. Έχει πτυχίο στα χρηματοοικονομικά από το πανεπιστήμιο Stern School of Business της Νέας Υόρκης, καθώς και πτυχίο στη Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων από το Deree. Η πορεία της ήταν λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη: σήμερα εργάζεται στον οικογενειακό όμιλο εταιρειών Ηλίας Γ. Μπαρμπαλιάς - Κτίρια Ειδικών Κατασκευών & Αξιοποίησης Ακινήτων.

 
Παράλληλα, μαζί με τα αδέλφια της είναι συνιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Η Τέχνη της Ζωής, που σύστησαν το 2014 με σκοπό να τιμήσουν τη μνήμη του πατέρα τους Ηλία Μπαρμπαλιά. Τα τελευταία χρόνια η Φαίη είχε έναν στόχο: να παρακινήσει διακεκριμένους φίλους και γνωστούς της προκειμένου να γράψουν για φιλανθρωπικό σκοπό. Και τα κατάφερε.
 
 
Ανθρωποι των γραμμάτων, των τεχνών, της επιστήμης, της πολιτικής, του επιχειρείν και του θεάματος αποτύπωσαν σε κείμενο ένα κομμάτι του εαυτού τους. Ετσι γεννήθηκε ένα βιβλίο για την ενίσχυση της πρόληψης και της καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα διατεθούν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης μέσω της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Η Τέχνη της Ζωής.
fai_barbalia_manesi

Περισσότερα, διαβάστε εδώ: https://www.protothema.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...